Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Γενικές συμβουλές για την παρασκευή των ζυμαρικών Δεν κάνει να βάζουμε μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών στην κατσαρόλα για να μη λασπώνουν και να μη σπάνε. Tα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια το σις κεμπάμπ χαλούμι 400 γρ. χαλούμι μικρά μανιτάρια ντοματίνια 2 πιπεριές 1 μελιτζάνα 1 κρεμμύδι 1/4 φλ. βαλσαμικό ξίδι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και λίγο επιπλέον 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. χλιαρό γάλα 1 κοφτό κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1 κιλό κατσικάκι λίγο ροζ μαρί 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κρεμμύδι λίγο μαϊντανό λίγο σκόρδο πιπέρι και πιπέρι κόκκινο φασκόμηλο για το σπαγγέτι 1/2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑγαπημένος πειρασμός μικρών και μεγάλων η πίτσα, σίγουρα δεν είναι ποτέ αρκετή. Για δοκιμάστε τη σε αυτό το μέγεθος και ίσως φτάσει για δύο !!! Ιδανική για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr500 γρ. Ταλιατέλες , 30 γρ.ελαιόλαδο , 100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο , 400 γρ. προσούτο, ψιλοκομμένο , 800 γρ. μανιτάρια σοτέ , 50 γρ. σκόρδο , 100 γρ. λευκό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για τη ζύμη 500 γραμ. αλεύρι 350 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. ζάχαρη ρίγανη θυμάρι Σε ένα μπολ βάζουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grσυστατικα ζυμης 500γρ.αλευρι 12 γρ.μαγια νωπη 1 1/2 αλατι 1 πρεζα ζαχαρη 4 κ.σ.ελαιολαδο 350ml χλιαρο νερο (1κ.γ.αποξηραμενα βοτανα ριγανη η θυμαρι η βασιλικο[...]
Πηγή: irida.blogspot.gr500 γρ. Ταλιατέλες , 30 γρ.ελαιόλαδο , 100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο , 400 γρ. προσούτο, ψιλοκομμένο , 800 γρ. μανιτάρια σοτέ , 50 γρ. σκόρδο , 100 γρ. λευκό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη συνταγή μας την έστειλε ο Παναγιώτης Γιακαλής, ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς μαγείρους της γενιάς του, εδώ και τρία χρόνια executive chef του[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τις παπαρδέλες (pappardelle), τα υλικά και ο τρόπος παρασκευής είναι γνωστά (για τη ζύμη, δείτε τη συνταγή για “ πανεύκολες φρέσκες ταλιατέλες ”[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιατί ελληνικές? Γιατί και φέτα έχουν(οι... μπλιαχ της φέτας μπορείτε να αποχωρείτε...),και βότανα ελληνικά και βεβαίως ένα μεγαλοπρεπέστατο ελληνικό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΘες να χαλαρώσεις? Θες να ηρεμήσεις & να έχεις ένα γλυκό, γλυκύτατο ύπνο? Ε..τότε δοκίμασε αυτά τα σπαγγέτι... Όχι δεν έχουν κυκλοφορήσει ζυμαρικά με[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.gr