Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο σπαγγέτι 10 φέτες μπέικον 500γρ τυρί philadelphia (γεύση καρμπονάρα) 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κύβο βοδινού Αλάτι-Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥΛΙΚΑ Αρνί Μακαρόνια Ανθότυρο Αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Προσέχουμε να αφαιρούμε τον αφρό και ρίχνουμε αλάτι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: Για την ζύμη 500γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ αλάτι νερό όσο πάρει Για την γέμιση 350γρ κιμά αρνίσιο ή μοσχαρισιο ή ανάμεικτο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grΣούπα με μοσχαράκι και κριθαράκι Υπέροχη ζεστή σουπίτσα!! Πιο πολύ την κάνω μόλις χειμωνιάσει λίγο.Ένα φαγητό πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες που θα ζεστάνει την[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά για 4 ατομα -500 γρ. ζυμαρικά (βίδες, πένες, κ.λπ.) -8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -150 γρ. απάκι κομμένο σε λεπτές φετούλες -2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 500 γρ. μακαρόνια χοντρά 1 κονσέρβα τοματοχυμός αλατισμένος 250 γρ. μπέικον 3 καυτερές κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες ξεσποριασμένες[...]
Πηγή: yumyum.grΜακαρονάδα με απάκι Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 300 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1/2 κουταλάκι Βασιλικός 1 κουταλιά Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο Κρεμμύδι 400 γρ. Μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού Νερό 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 πακέτο λαζανάκια 250γρ. απάκι 1 κρεμμύδι 300ml ξινόγαλο 200ml μαυροδάφνη 100ml χυμό ντομάτας 5-6 μπαχάρια Αλάτι-Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 1 πακέτο λαζάνια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ. χυμό ντομάτας 5 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο) ½ ποτήρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 3-4 σκελίδες σκόρδο 6 κουταλιές βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια 3 κλαριά φρέσκο δεντρολίβανο 1 κύβος ζωμός βοδινού λιωμένος 1/3[...]
Πηγή: yumyum.grΑναρτήθηκε στις 29/07/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ταλιατέλες με κιμά Αλα Μπολονεζ Ταλιατέλες στο φούρνο “αλα μπολονέζ”. Μια συνταγή[...]
Πηγή: sintayes.grΑπίθανη γεύση!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο λιγκουίνι μπέικον μανιτάρια 1 πράσο 1 κουτί κρέμα γάλακτος (της αρεσκείας σας) λίγο άνιθο 1 κύβο βοδινού Σε μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία διαχρονική συνταγή στο πιάτο σας. Χρόνος Προετοιμασίας 40' Υλικά για 4 άτομα 20 κανελόνια ή περίπου μια συσκευασία 1 σπιτική σάλτσα Pumaro 50 γρ. Flora[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 12-14 φύλλα λαζάνια 1 φλιτζ. καφέ λάδι 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κύβο ζωμό βοδινού 100[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο σπαγγέτι 10 φέτες μπέικον 500γρ τυρί philadelphia (γεύση καρμπονάρα) 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κύβο βοδινού Αλάτι-Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.gr