Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Τέλος οι πίτσες από delivery, που φτάνουν σπίτι με μουλιασμένη ή θεόξερη ζύμη, άγευστα τυριά και, τελικά, δεν αξίζουν το κόστος τους. Σάββατο έφτασε, οπότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην ονόμασα «μακαρονάδα των Πανελλαδικών» και όχι τυχαία. Για την καλή ψυχολογία των μαθητών - το λένε όλοι οι ειδικοί - πρέπει οι μαμάδες την[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνυπομονησία, από λαιμαργία ή από πείνα; Ή μήπως από επιθυμία να κάτσεις επιτέλους μετά από τρεχαλητό μιας ολόκληρης μέρας, έχοντας μπροστά σου μια λαχταριστή[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι αιώνιοι έφηβοι πεινούν διαρκώς. Όχι για ό,τι κι ό,τι όμως. Έχουν αποκτήσει καλό γούστο στο φαγητό αλλά μένει άσβηστο το πάθος τους να χορτάσουν. Έχουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλοκαιράκι για τα καλά και ο Έλληνας παρόλο το «χαστούκι» της κρίσης, που έχει φάει, θα τις πάει τις διακοπές του. Όχι χλιδή βέβαια για όλους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ φίλος μου ο Αδέσποτος περνάει το καλοκαίρι του σε μια σκηνή παρόμοια με του Ροβινσώνα. Το πρωί, αξημέρωτα, ανοίγεται με το βαρκάκι του, από το μεσημέρι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μακαρονάδα αποτελεί ένα εκ του προχείρου φαγητό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και θέλει περίσσια τέχνη στο βράσιμο των μακαρονιών, στο καλό λάδωμά[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλοι είναι απασχολημένοι με την πανσέληνο - έχει γίνει πια το εθνικό μας αποκούμπι - αλλά κάποιος πρέπει να ετοιμάσει και το βραδινό. Από το παράθυρο της[...]
Πηγή: bostanistas.grΠροφανώς σ’ εμένα αναφέρομαι ως αργοπορημένη: εκπνέει το καλοκαίρι, τόσες και τόσες μακαρονάδες φάγαμε αλλά τρεις μήνες δεν αξιώθηκα να φτιάξω μία με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑς παίξουμε λίγο με τα στερεότυπα: Εχουμε και λέμε. Ο εργένης έχει τη ρετσινιά του σαβουροφάη ενώ η μοναχική γυναίκα είναι εκλεκτική. Και οι δύο βιάζονται,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κριθαράκι είναι ένα ζυμαρικό που χρησιμοποιείται πολύ στην ελληνική κουζίνα και συνήθως μπαίνει σε ένα μεγαλειώδες γιουβέτσι. Ελάτε να ελαφρύνουμε τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΝαι, το ξέρω ότι εξελίσσεται σε φετίχ αυτό το παιχνίδι με τις μακαρονάδες της Πέμπτης κι όλο λέω να το σταματήσω και να σοβαρευτώ κι όλο αναβάλλω το τέλος[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα πολύ παλιά τα χρόνια (δηλαδή μόλις πριν από 30) εμφανίστηκε στο άστυ ως νεωτερισμός η εκδοχή “ριγκατόνι 4 τυριά” και σάρωσε. Στον αθηναϊκό[...]
Πηγή: bostanistas.grΈκανε αυτό που πολλοί ονειρευόμαστε. Τα βρόντηξε όλα κι έφυγε. Έκλεισε την πόρτα στο ωραίο αθηναϊκό του διαμέρισμα, που πολλοί ζήλευαν, σε λίγο το ξενοίκιασε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπιστροφή στην καλή συνήθεια της Πέμπτης, πιάνω την λαχταριστή άκρη του μακαρονιού από εκεί που την άφησα την περασμένη χρονιά. Η σημερινή μακαρονάδα μοιάζει[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Shutterstock] Τα κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι είναι ένα κλασικό φαγητό της ιταλικής παράδοσης, πολύ δημοφιλές στην Ιταλία, όπου μερικές φορές τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Νίκος Μορόπουλος] Η αρμύρα είναι ένα χορταρικό που μου αρέσει πολύ και μάλιστα όταν είναι τραγανιστή, και καταλαβαίνω τα βλασταράκια και τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτό δεν είναι συνταγή. Είναι περισσότερο μια ιδέα για το σημερινό τραπέζι, που δεν έχεις καμιά όρεξη για μαγείρεμα, τα παιδιά, όμως θα γυρίσουν από το μπάνιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι ταξιδιάρηδες αποδρούν: με ένα μικρό ξύλινο βαρκάκι περιπλέουν τις ακτές με τη ματιά στον ορίζοντα, πέρα. Οι ταξιδιάρηδες ονειρεύονται: στο μικρό τους[...]
Πηγή: bostanistas.gr