Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Μετά τα σπιτικά ραβιόλια η επόμενη προσπάθεια, μετά από καλή μελέτη, ήταν για τορτελίνια. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενη μιας κι η μηχανή ζυμαρικών παρουσίασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑρακάς/ Ελιές/ Ζυμαρικά/ Λαχανικά/ Πιπεριές Φλωρίνης/ Ψάρια - Θαλλασινά Κανελόνια με ψάρι και λαχανικά. Φαντάζομαι δε θα το έχεις ξανακούσει. Θα το εκτιμούσα[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια 30 Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κουτί ή 3-4 φρέσκιες[...]
Πηγή: chefoulis.grΣυστατικά 250γρ.χυλοπίτες 4κ.σ.λάδι 1κρεμμύδι ψιλ/νο 2μέτρια καρότα κομμένα σε ροδέλες 1φλ.μανιτάρια σε φέτες 1φλ.αρακάς βρασμένος 3κ.σ.αλεύρι Αλατοπίπερο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 1 λίτρο ζωμό λαχανικών 2 φακελάκια πουρέ πατάτας MAGGI 1κ.σ μαργαρίνη 4κ.σ ελαιόλαδο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες 2[...]
Πηγή: megatv.com/cook...το παστίτσιο της τεμπέλας! Μου αρέσει πολύ η μπεσαμέλ! Μπορώ να την τρώω με το κουτάλι, αλειμμένη σε ψωμάκι, σαν παιδί στο παστίτσιο έβγαζα τον κιμά (τον[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠολύ καλοκαιρινό πιάτο έχουμε σήμερα. Όταν είχα φτιάξει τα φρέσκα ζυμαρικά με ντομάτα κράτησα μερικά στην κατάψυξη, το ίδιο έγινε και όταν έφτιαξα ζυμαρικά για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠολύ καλοκαιρινό πιάτο έχουμε σήμερα. Όταν είχα φτιάξει τα φρέσκα ζυμαρικά με ντομάτα κράτησα μερικά στην κατάψυξη, το ίδιο έγινε και όταν έφτιαξα ζυμαρικά για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια τυπική alfredo έχει αρκετές θερμίδες. Αυτή η εκδοχή της όμως όχι! Μάλιστα μπορείς αντί για μπρόκολο να χρησιμοποιήσεις αρακά ανάλογα με τις προτιμήσεις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 1.000 γρ.αλεύρι (για 2 ταψιά) 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 14 γρ.ξερή μαγιά 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 80 ml ελαιόλαδο Για τη γέμιση 400-500 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr150 γρ από κάποιο καλό αλεύρι (βλέπε Robin Hood) 90 γρ αλεύρι σκληρό 60 γρ σιμιγδάλι 5 γρ νωπή μαγιά μπύρας (το 1/3 της συσκευασίας) 160 ml χλιαρό νερό 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην Ιταλία η συνταγή ονομάζεται Crostata di tagliatelle paglia e fieno και είναι από τις πιο κλασικές που χρησιμοποιούν αυτές τις μοναδικές ταλιατέλες που[...]
Πηγή: caruso.gr