Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠίτσα με αμύγδαλα και σουσάμι;;; Μην τρομάζετε!!! Δεν είναι ούτε γλυκιά, ούτε έχει μόνο αμύγδαλα και σουσάμι. Απλά η κόρη μου είχε όρεξη για πίτσα χθες κι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr250 γρ αλευρι σκληρο 250 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις 1 κουταλακι ζαχαρη 1/2 κουταλακι αλατι 1 1/2 φλυτζανι γαλα ελαφρυ ζεστο προς χλιαρο 1 φακελακι μαγια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grMερίδες: 6 Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 20 λεπτά Υλικά 350 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ.σ. ξηρή μαγιά 1 πρέζα ζάχαρη 1/2 κ.γλ. αλάτι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr