Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
η ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά ζύμη 400 gr. αλεύρι 250 gr. χλιαρό νερό 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό Ελαιόλαδο σάλτσα 200 gr.[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr500 γρ. ψωμί προζυμένιο μπαγιάτικο 400 γρ. ντοματίνια 1 πιπεριά πράσινη 250 γρ. ξινομυζήθρα 1 λίτρο γάλα φρέσκο 2 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή 1 φλιτζάνι ελιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤραχανάς Θρακιωτικος με λαχανικά νηστίσιμος Τον εφτιαξε η Μαρία Λαζάκη Παπαγεωργίου Υλικα: 1κιλο κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη και βρασμενη 1κιλο ντομάτες[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 φύλλο ζύμης για πίτσα «από σπίτι» της alfa 2 κ.σ. χωριάτικη σάλτσα ντομάτας 1/2 φλ. ταλαγάνι Μεσσηνίας (τυρί πεντανόστιμο και τσιχλωτό όπως η μοτσαρέλα)[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά Για τη ζύμη 400 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. νωπή μαγιά 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 250 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Για τη[...]
Πηγή: icookgreek.comΩραιότατη η πίτσα με σπιτικό ζυμαράκι… Όταν βιαζόμαστε όμως, φτιάχνουμε μία με έτοιμη ζύμη, γίνεται τραγανή και νοστιμότατη! 1 πακέτο Ζύμη με προζύμι (1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤα ρολάκια αυτά τα φτιάχνω πολύ συχνά στα πάρτυ της κόρης μου και γίνονται ανάρπαστα. Εκτός από τα πάρτυ όμως, τα απολαμβάνουμε κι εμείς σε κάποιον μπουφέ, σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 400 γρ. νωπή μαγιά:10 γρ. ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό: 250 ml (περίπου) αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού Για[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 400 γρ. νωπή μαγιά: 10 γρ. ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό: 250ml (περίπου) αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 400 γρ. νωπή μαγιά:10 γρ. ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό: 250 ml (περίπου) αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού Για[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑνάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό ιώδινο αποτύπωμα που[...]
Πηγή: pandespani.com