Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Μια ειδική κατηγορία ζυμαρικών, είναι αυτά που έχουν σχήμα παιδικών ηρώων και παιχνιδιών. Οι εταιρίες εμπνευσμένες από τους ήρωες που θαυμάζουν τα παιδιά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr– Είναι παπαλίνα αλλά δεν είναι οι γκέισες σαρδέλες Καλλονής ούτε οι αντίστοιχες ιταλικές. Τι είναι;Μην απαντήσετε απλώς μακαρονάδα, καθότι προφανές αφού περί[...]
Πηγή: pandespani.comΠικάντικες πένες Βεζούβιος Όταν ένα πιάτο με ζυμαρικά παίρνει το όνομά του από το τρομερό ηφαίστειο της Καμπανίας, ενεργό τα τελευταία 25.000 χρόνια, η[...]
Πηγή: pandespani.com500 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη από φλούδα και σπόρους 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκ. σκόρδο 10 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο ψιλοκομμένο 150 γρ. μπέικον σε[...]
Πηγή: akispetretzikis.comCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σπαγγέτι ολικής ή λευκό 400 γρ. μανιτάρια φρέσκα 1 μέτριο κρεμμύδι 1 μικρή πιπεριά 500 ml νερό 100 ml φυστικοβούτυρο 1 1/2 κ.γ. ροζ αλάτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια τα ζυμαρικά 400 γρ. σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι 1 κ.γ. αλάτι Για την πέστο 125 γρ. ελαιόλαδο 100 γρ. φύλλα βασιλικού 130 γρ. κάσιους ή κουκουνάρι 2 σκ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑναρωτηθήκατε ποτέ από που βγήκε η έκφραση "έφαγα χυλόπιτα"?? όχι??? εμένα αυτές οι δημώδεις εκφράσεις πάντα μου ερεθίζουν τα μάλα την περιέργεια!! Κι επειδή[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα): 250γρ. σπαγγέτι από σκληρό σιτάρι 250γρ. σπαγγέτι ντίνκελ (Ζέας) 4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο 10 αντζούγιες 400γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΖυμαρικά Melissa Kikizas Primo Gusto Ταλιατέλες Melissa ΚΙΚΙΖΑΣ To Primo Gusto γεννήθηκε το 1991, μαζί με την ανάγκη για μια σειρά ζυμαρικών που θα απευθύνεται[...]
Μία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜακαρονάδα με μύδια. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια (από σκληρό σιτάρι Νο 5) 2 κιλά μύδια με το κέλυφος 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι πάστα αντσούγιας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.gr