Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Καλωσορίστε το καλοκαίρι με μια "κερασόταρτα" οτι πρέπει για απογευματινό καφεδάκι στον κήπο! Υλικά 500 γρ κεράσια 1 κουταλιά της σούπας αλέυρι 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για περίπου 3,8 λίτρα τσάι : 4 λίτ ρα νερό (προτιμήστε φιλτραρισμένο) 8 ξυλάκια κανέλας Κευλάνης (αποφύγετε την κασσία) 30 ή 1 κ.σ. μικρές κάψουλες[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια τη γέμιση 3 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 1 κ.σ. κανέλα 3 κ.σ. ζάχαρη Για το μίγμα-κέικ 400 γρ. αλεύρι 1 κ.σ. μπεϊκιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι 180[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Στα ιταλικά το καρπούζι λέγεται κοκόμερο - cocomero ή ανγκούρια - anguria (το... αγγούρι δεν λέγεται ... καρπούζι αλλά τσετριόλο!), το[...]
Πηγή: bostanistas.grΑξιοποιώντας την δεύτερη παραγωγή από τη συνταγή για την υπέροχη ζεστή κομπόστα φρούτων που μας έμαθε η Tante Kiki , αλλά και την ιδέα που μας έριξε η φίλη[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια ένα ταψί κουζίνας χρειαζόμαστε: Αμυγδαλένιος μπακλαβάς 1 κιλό φύλλο κρούστας 2 κιλά αμύγδαλα ασπρισμένα και τριμμένα (όχι σκόνη) 2 βανίλιες 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. φρέσκο και μαλακό κανταΐφι 2 φλ. τσ. καρύδια χοντροκομμένα 3 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 κ. γλ. γαρύφαλλο τριμμένο 1 βανίλια 1 κοφτή[...]
Πηγή: e-sofia.grΥπέροχα, μοσχομυρωδάτα και γευστικά κεκάκια με γλυκιά κολοκύθα και με τραγανή επικάλυψη απο μαυρη ζάχαρη, καρύδια και σταφίδες... Ο Οκτώβρης ντυμένος κέικ![...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑυτή την εποχή ορισμένες συκιές είναι φορτωμένες με άγουρα πρασινωπά συκαλάκια. Ορνιοί τα λέμε στα μέρη μου. Τα μαζεύουμε τέλη Απρίλη με αρχές Μάη γιατί τότε[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr670 γρ. αλεύρι μαλακό 1 φακελάκι μαγιά 2 αυγά χτυπημένα 1 κ.γ. baking powder 1 κ.γ. βανίλια υγρή (ή 1 φιαλίδιο σε σκόνη) 1 πρέζα αλάτι 240 ml γάλα 240 ml λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε τις μέρες των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας την συντροφιά των αγαπημένων σας και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΆΜΑΛΙ!!! ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΌ ΣΙΜΙΓΔΑΛΈΝΙΟ ΓΛΥΚΌ ΠΟΥ ΠΟΎΛΑΓΑΝ ΚΆΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΓΛΥΚΌ ΜΙΚΡΏΝ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΩΝ. Το σιροπιαστό σιμιγδαλένιο γλυκό[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠριν λίγες μέρες η φίλη Κική , από το Tante Kiki μας έγραψε για την υπέροχη ζεστή της κομπόστα . Με έβαλε στα «αίματα» και την ίδια μέρα που την[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1/2 κιλό φύλλο κρούστας 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό 2 ποτήρια ζάχαρη Ξύσμα από δύο μεγάλα πορτοκάλια 1 κούπα ψιλοκομμένο γλυκό πορτοκάλι 2 βανίλιες 5 ποτήρια γάλα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣιροπιαστός, αρωματικός, τραγανός, μελωμένος, εμπνευσμένος από ένα λάτρη του παραδοσιακού αυτού γλυκού. Εκείνος μου περιέγραψε την έμπνευσή του κι εγώ την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΔΡΟΣΕΡΟ ΖΕΛΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε στο Laboratorio για τα δροσερά ζελέ της σιτσιλιάνικης παραδοσιακής κουζίνας! Γλυκάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr