Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
140 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 60 ml γάλα φρέσκο, πλήρες 5 - 6 φύλλα φρέσκιας μέντας ή δυόσμου + μερικά επιπλέον για το γαρνίρισμα 120 γρ. λευκή σοκολάτα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό κρέμα γάλακτος 35% - 36% λιπαρά 4 αυγά μεσαίου μεγέθους 2 κρόκοι αυγών 160 γρ. ζάχαρη 2 κλωναράκια φυσική βανίλια Διαδικασία Σε ένα αρκετά μεγάλο μπολ[...]
Πηγή: gastronomos.gr40 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο 90 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες ή light 30 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 1 κουτ. γλυκού μέλι Διαδικασία Με ένα μεγάλο,[...]
Πηγή: gastronomos.gr9 γκοφρέτες 3Bit 300 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35 - 36% λιπαρά Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε την[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ. βούτυρο, σε κύβους 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 3-4 κουτ. σούπας κρύο νερό Για τη[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τα κεϊκομπισκότα 150 γρ. κουβερτούρα περίπου 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο σε μικρούς κύβους 90[...]
Πηγή: gastronomos.gr150 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 5 αυγά μεσαίου μεγέθους) 300 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 30 γρ. κακάο 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% - 36% λιπαρά, χτυπημένη[...]
Πηγή: gastronomos.gr150 γρ. μέλι 3 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 φύλλο σφολιάτας Για το σερβίρισμα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι ή άγλυκη σαντιγί (δηλαδή κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το σαμπλέ μπρετόν 100 γρ. ζάχαρη 110 γρ. βούτυρο αλατισμένο, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να έχει μαλακώσει, κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 κρόκοι αυγών,[...]
Πηγή: gastronomos.gr260 γρ. κουβερτούρα 70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη άχνη 2 ολόκληρα αυγά (κατά προτίμηση[...]
Πηγή: gastronomos.gr300 γρ. ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα από κουκούτσια και φλούδες και πολτοποιημένα (θα πρέπει η πούλπα να ζυγίζει 200 γρ.) + 500 γρ. επιπλέον, για το γαρνίρισμα[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το μπισκότο 125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν λεπτή σκόνη (τα αλέθουμε λίγα-λίγα) 100 γρ. ζάχαρη άχνη 10 γρ. κορν φλάουρ[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη βάση 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή Μιράντα 120 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο Για την κρέμα 600 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια 60 γρ. ζάχαρη άχνη 200[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη βάση περίπου 1/2 κιλό μελομακάρονα , τριμμένα στο μούλτι Για την κρέμα 800 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια 80 γρ. ζάχαρη άχνη 270 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: gastronomos.gr300 γρ. καρύδια, ψιλοτριμμένα στο μούλτι 100 γρ. καρύδια, χονδροκομμένα (καλύτερα να τα κοπανίσουμε λίγα-λίγα στο γουδί) 300 γρ. ζάχαρη 400 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την κρέμα 350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά, προτιμάμε βιολογικά 6 κρόκοι αυγών 80 γρ. κορν φλάουρ[...]
Πηγή: gastronomos.gr100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος, γύρω στα 35 - 36% λιπαρά 3 κρόκοι αυγών μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικών 20 γρ. ζάχαρη 130 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr