Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Για τα κεϊκομπισκότα 150 γρ. κουβερτούρα περίπου 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο σε μικρούς κύβους 90[...]
Πηγή: gastronomos.gr250 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 52% - 55% κακάο 250 γρ. ταχίνι 50 γρ. γλυκόζη 30 γρ. κονιάκ σουσάμι ή τρούφα ή ξηροί καρποί της αρεσκείας μας, ψιλοτριμμένοι για[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 120 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κακάο 20 γρ. κορν φλάουρ 300 γρ. κουβερτούρα 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη Διαδικασία Βάζουμε το γάλα να[...]
Πηγή: gastronomos.gr40 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο 90 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες ή light 30 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 1 κουτ. γλυκού μέλι Διαδικασία Με ένα μεγάλο,[...]
Πηγή: gastronomos.gr480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο 30 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55%[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κούπα γάλα 2 κοφτές κουτ. σούπας nutella ή άλλο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας της αρεσκείας μας Διαδικασία Αδειάζουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα,[...]
Πηγή: gastronomos.gr9 γκοφρέτες 3Bit 300 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35 - 36% λιπαρά Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε την[...]
Πηγή: gastronomos.gr400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 ml λικέρ crème de cacao, το σκούρο 60 ml βότκα Διαδικασία Γεμίζουμε με μεγάλα παγάκια ένα σέικερ, προσθέτουμε τα ποτά και χτυπάμε δυνατά και γρήγορα.[...]
Πηγή: gastronomos.gr150 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 5 αυγά μεσαίου μεγέθους) 300 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 30 γρ. κακάο 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% - 36% λιπαρά, χτυπημένη[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. φλούδες πορτοκαλιού (πάντα τις ζυγίζουμε στεγνές, πριν ξεκινήσουμε το ξεπίκρισμα) Για να τις ζαχαρώσουμε 600 γρ. ζάχαρη για το σιρόπι + επιπλέον για[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την κρεμ ανγκλέζ 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 1 κλωναράκι βανίλιας Για την μπαβαρουάζ η[...]
Πηγή: gastronomos.gr260 γρ. κουβερτούρα 70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη άχνη 2 ολόκληρα αυγά (κατά προτίμηση[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν[...]
Πηγή: gastronomos.gr300 γρ. καρύδια, ψιλοτριμμένα στο μούλτι 100 γρ. καρύδια, χονδροκομμένα (καλύτερα να τα κοπανίσουμε λίγα-λίγα στο γουδί) 300 γρ. ζάχαρη 400 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την κρέμα 350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά, προτιμάμε βιολογικά 6 κρόκοι αυγών 80 γρ. κορν φλάουρ[...]
Πηγή: gastronomos.gr150 γρ. ταχίνι 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 γρ. μαύρο ρούμι ή κονιάκ 50 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr170 γρ. βούτυρο αγελάδος 120 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά 150 γρ. έτοιμο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας τύπου μερέντα 100 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 40 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 των 5 γρ. ή[...]
Πηγή: gastronomos.gr140 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 60 ml γάλα φρέσκο, πλήρες 5 - 6 φύλλα φρέσκιας μέντας ή δυόσμου + μερικά επιπλέον για το γαρνίρισμα 120 γρ. λευκή σοκολάτα[...]
Πηγή: gastronomos.gr