Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Κυδώνια φρικασέ με σπαγκέτι, αυγοτάραχο ή αχινό: Τα θαλασσινά συγκαταλέγονται στις αφροδισιακές τροφές, αλλά εδώ ο σεφ τα επιλέγει γιατί πρόκειται για ένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη αναζήτησε βοήθεια στο φυτικό βασίλειο για την ανακούφιση των πόνων και των ασθενειών του. Τα βότανα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grWe wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΗ Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα, στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων. Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπό τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη αναζήτησε βοήθεια στο φυτικό βασίλειο για την ανακούφιση των πόνων και των ασθενειών του. Τα βότανα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr(Συνέχεια ανάρτησης, αλφαβητικά από το Π ως το Ω ) ΠΑΡΩΝΥΧΙΔΕΣ - Βράζουμε 1 κιλό κάστανα και στο ζεστό νερό βυθίζουμε τα δάκτυλά μας και οι παρωνυχίδες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠρώτα οι αλλαγές. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ότι πιστεύεις ότι κάπου βάλτωσες, ότι προσπαθείς να σηκώσεις το πόδι από κάτω κι η γαλότσα είναι όλη[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι τελευταίες ημέρες ήταν μία φρίκη. Όλη μέρα κουβαλάγαμε, τακτοποιούσαμε, ξεπακετάραμε , καθαρίζαμε και βάφαμε. Ποιος είπε ότι η μετακόμιση δύο πόρτες[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕυχαριστώ πολύ την Αγγελική Ν από το μυρωδάτο blog Lemon and cinnamon που με προσκάλεσε προσωπικά – γιατί έτσι πρέπει να είναι οι προσκλήσεις,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσες συνταγές κι αν έχω φτιάξει για μπάρες δημητριακών, δεν μου είναι αρκετές. Θέλεις η αγάπη μου για τα δημητριακά και τους ξηρούς καρπούς, θέλεις η αδυναμία[...]
Πηγή: bostanistas.grΚρέμα βρώμης και μάλιστα με σοκολάτα, ένα απίστευτα γευστικό και θρεπτικό πρωινό για να ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο. Το έχεις καταλάβει πως έχω[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr[photo: Εύη Σκούρα] Το ρυζόγαλο, αυτή η λιχουδιά των παιδικών μας χρόνων, το μαμαδίστικο γλυκό που όλοι λατρεύαμε να τρώμε χλιαρό με μπόλικη δόση τριμμένης[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιο απολαυστικό σορμπέ φράουλα που έχω φάει, το κάνει ο φίλος μου ο Νάκης και αρκετές φορές το καλοκαίρι ήμουν με μεγάλη χαρά παρέα στην κουζίνα, όσο το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πανσέληνος του Ιουνίου έχει πάρει διάφορα ονόματα. «Πανσέληνος της Φράουλας» , «Πανσέληνος των Ρόδων» και «Πανσέληνο του Μελιού» . Το όνομα «Πανσέληνος των[...]
Πηγή: magiacook.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.eu