κεικ καρυδας χωρις σιροπι | πορτοκαλοπιτα αργυρω χωρις φυλλο | φιλέτο γαλοπούλας στο τηγάνι | αυθεντικη σως καισαρα | συνταγες.για.καρυδοπιτα | αργυρω πορτοκαλοπιτα | κεικ βρωμης νηστισιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κονιακ

Βρέθηκαν 11 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μαρμελάδα φράουλας με δάφνη!

Τον συνδυασμό μαρμελάδας με μπαχαρικά τον ξέρουμε, δεν είχα όμως ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσε να αποβεί αποκάλυψη ο συνδυασμός της με ένα και μόνο[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Ρετσέλι Κυδώνι και Κυδωνόπαστο (2 συνταγές)

Συνταγή 1η : Ρετσέλι Κυδώνι Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάς μου και την συνήθιζαν στην Πόλη. Το Ρετσέλι είναι σαν μαρμελάδα στη γεύση και σαν πολύ πηχτό[...]

Πηγή: greekmasa.gr

Συκοπιταρίδες και άλλα ( αποξήρανση σύκων )

Ξερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Γλυκοκαυτερά μεθεόρτια από την Τοσκάνη ως την[...]

Το Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στον Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σύκο-μαστίχα, μαρμελάδα από δυο πλευρές του[...]

Κάθε καλοκαίρι οι συκιές της Τσαγκαράδας φορτώνονται ολόγλυκα σύκα. Μεγάλα μαύρα, ασπρόσυκα, πράσινα με κόκκινο εσωτερικό και άλλες άπειρες παραλλαγές. Όταν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αποξήρανση σύκων: συκοπιταρίδες και αλλιώς

Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γλυκό ψυγείου: βανίλια –[...]

Συννεφιασμένο ψυγείου! Άλλο ένα γλυκό στη λογική του εύκολο –γρήγορο-οικονομικό- υγιεινό. Στα γλυκάκια της καθημερινότητας θα το εντάξω κι αυτό ή έστω στα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μαρμελάδα από κάστανα... Με λικεράκι ή με[...]

1.300 γρ κάστανα 400 γρ ζάχαρη (δείτε “Μυστικά” [1]). 450 ml νερό 5 ή και 6 γεμάτα σφηνάκια (150-180 ml) ρούμι ή μπράντυ ή, εναλλακτικά, 1 φασόλι βανίλιας 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γκάμον με γλάσο μέλι – πορτοκάλι

Υλικά για 10 άτομα 3 κιλά (ή και περισσότερο) γκάμον, 3 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, 1 κρεμμύδι καρφωμένο με 4 γαρίφαλα, 2 φύλλα δάφνης, γαρίφαλα για να[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Γκάμον με γλάσο μέλι – πορτοκάλι

Η λέξη γκάμον προέρχεται από τα λατινικά gamba που θα πει μπούτι και πρόκειται για χοιρινό μπούτι. Γκάμον υπάρχει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και η διαφορά του[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
ελαφριά τάρτα με μούρα - φορτώστε κατά βούληση[...]

Τάρτα με μούρα, μαύρα ή άσπρα Τι μπορείς να φανταστείς για μια τάρτα με μούρα; Αν δεν έχεις ήδη μια προσωπική ―εντάξει, μαγειρική και γευστική εννοώ― συνεύρεση[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy