Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος και είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comτης Μαρίας Μεντζέλου Η μπουγάτσα στα χρόνια έχει διανύσει μεγάλο δρόμο, μιας και το ταξίδι της ξεκινάει από την εποχή του Βυζαντίου, στην Κωνσταντινούπολη,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΜια εύκολη τούρτα που συνδυάζει τη σοκολατένια πραλίνα με τις μπανάνες και το πορτοκάλι, που της πάνε πολύ. Θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Φωτογραφία[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΟ δικός μας master Chef έχει πάντα μια πρωτότυπη ιδέα! Αυτή τη φορά έκανε τη ζύμη της πίτσας σοκολατένια και τη σερβίρει με διάφορα φρούτα, τυρί μασκαρπόνε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά φίλες και φίλοι. Πάει και το φετινό μας Πάσχα... Προσωπικά μου φάνηκε ότι πέρασε τρομερά γρήγορα, ίσως γιατί δεν το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌταν μιλάμε για παραδοσιακά γλυκά, που μπορεί να τα συναντήσετε με πολλαπλές παραλλαγές, ταξιδεύοντας ( με την Aegean ) σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας μας,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕίμαι χαρούμενη γιατί όπως θα δείτε,το μπλογκ μου ανανεώθηκε. Έγινε πολύ πιο εύχρηστο,και σίγουρα πολύ πιο όμορφο. 'Εψαχνα καιρό κάποιον να κάνει αυτή την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΕίμαι χαρούμενη γιατί όπως θα δείτε,το μπλογκ μου ανανεώθηκε. Έγινε πολύ πιο εύχρηστο,και σίγουρα πολύ πιο όμορφο. 'Εψαχνα καιρό κάποιον να κάνει αυτή την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΓια τη ζύμη 1 φακελάκι ξερή μαγιά 250 ml χλιαρό νερό 135+270 γρ. αλεύρι γ.o.x. 85 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα 2 κ.σ. λάδι 1 1/4 κ.γ. αλάτι σιμιγδάλι ψιλό για[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 φακελάκι ξερή μαγιά 250 γρ. χλιαρό νερό 140+270 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 85 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 1/4 κ. γλυκού αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το προζύμι 1 φακελάκι μαγιά 250 γρ. νερό 1 κ.γ. ζάχαρη 140 γρ. αλεύρι Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 πρέζα αλάτι 85 γρ. σοκολάτα 2 κ.σ. λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίμαι χαρούμενη γιατί όπως θα δείτε, το μπλογκ μου ανανεώθηκε. Έγινε πολύ πιο εύχρηστο και σίγουρα πολύ πιο όμορφο. ‘Έψαχνα καιρό κάποιον να κάνει αυτή την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gr