Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Οι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΗ σημερινή μαρμελάδα είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες, γιατί δεν γίνεται από κάποιο φρούτο αλλά από ...πράσινες ντομάτες. Είχατε δει την ταινία "Πράσινες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές συχνά οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ σημερινή μαρμελάδα είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες, γιατί δεν γίνεται από κάποιο φρούτο αλλά από ...πράσινες ντομάτες. Είχατε δει την ταινία "Πράσινες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαι να που φτάσανε και τα γεννέθλια... Βέβαια, για τον σύντροφό μου ήταν οριακά τούτα του γεννέθλια. Είχε βάλει έναν προσωπικό στόχο και η αλήθεια είναι πως[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΕίναι η εποχή τους! Από τον Οκτώβρη και μετά , όλο το χειμώνα τα κυδώνια είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα της κουζίνας μας. Σε πολλούς δεν αρέσουν ωμά επειδή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν αρκετά χρόνια, αγόρασα το βιβλίο των Μαρίας και Νίκου Ψιλάκη, " Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα" (εκδ. ΚΑΡΜΑΝΩΡ, 1995). Πρόκειται για ένα αξιόλογο βιβλίο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.gr...στην κλασσική της εκδοχή Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Είναι φορές που σκέφτομαι πόσο σοφή είναι η φύση κι έτσι το ίδιο φρούτο να μας χαρίζει δύο ή και τρία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚάθε φορά που επιστρέφω από ταξίδι, συνειδητοποιώ δύο πράγματα: 1) πόσο οι άλλες χώρες έχουν καταφέρει να κάνουν τον πολιτισμό τους Brand, κάτι που η Ελλάδα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΔεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που τις αρέσει η μαγειρική και μπαίνει στο facebook ,που δεν ξέρει τη Λατρεμένη μου Γκολφω Νικολου!!! Η γλυκιά μαγείρισσα του[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr