Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 142 συνταγές
PABASSINOS per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ PABASSINOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, PABASSINOS per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ PABASSINOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Μπισκοτάκια, το κεφαλάκι της αρκουδίτσας Πάντα
Οι φετινές μαρμελάδες μου είχαν μεγάλη επιτυχία. Τελειώνουν όμως στο πι και φι γιατί δεν κάνω μεγάλες ποσότητες. Το βερίκοκο το καταναλώσαμε ήδη, το τελευταίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κατανάλωση ροφήματος πλούσιου σε σοκολάτα καθημερινά, μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει την υγεία του εγκεφάλου σε ηλικιωμένους, υποδεικνύει νέα έρευνα. Η[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΛεμονάτη γεύση, υγρό άρωμα φρούτου στο στόμα και στη μύτη, ζουμερή σπογγώδης υφή και μια υπόξινη υποψία σε γλυκό κέικ. Αν σας αρέσει το κίτρινο, τα λεμόνια,[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα παραδοσιακό αγγλικό κέικ που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο μείγμα κέικ, ανακατεύοντάς το απαλά, να βυθίσουμε τα κεράσια,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr“Σύκον χειμώνος αιτώ” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τις άκαιρες επιθυμίες. Γιατί το σύκο ως γνωστόν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό φρούτο και μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grFor the recipe in English click here Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να φτιάχνω γλυκά vegan, δηλ. να μην χρησιμοποιώ κανένα ζωικό παράγωγο: ούτε αυγά, ούτε[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΤι χρειαζόμαστε: 5 φλυτζανια γαλα (εαν χρησιμοποιησετε εβαπορε, 3 νερο και 2 γαλα για το αραιωμα) 2 1/2 φλυτζανια ζαχαρη 400 γρ. τριμμενη φρυγανια (γαλεττα) 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυζητούσα με το σύζυγο περί εποχών όταν επισήμανα ότι μόνο για δύο λόγους μου αρέσει το καλοκαίρι: (1) γιατί υπάρχει αφθονία φρούτων τα οποία και χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΝαι, ναι καλά το διαβάσατε... μία μαρμελάδα φτιαγμένη με καυτερές πιπερίτσες. Μία προκλητική και πικάντικη μαρμελάδα, εξαιρετική σαν συνοδεία τυριών όπως η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη,νόστιμη και εντυπωσιακή!!! Υλικά 1 παντεσπάνι έτοιμο εμπορίουγια τσέρκι Νο.24 3-4 κ.σ maso merenda 1 σφηνακι κονιακ 1 μορφατ χτυπημενο σε σαντιγι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΈυκολη και απολαυστική τούρτα!!! Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 1 λίτρο γάλα 3 αυγά 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ 1.5 φλιτζάνι ζάχαρη 3 βανιλάκια 70 γρ κουβερτούρα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Ψωμάκια από μακριά!!! Υλικά για τη ζύμη 2 κιλά αλεύρι μαλακό 2 ποτήρια σπορέλαιο 12 κροκοί αυγών 2 κυβακια μαγιά 40γρ 1 λίτρο γάλα 1 ποτήρι ζάχαρη 1[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΑν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣήμερα που έχει τα γενέθλιά του ο Θάνος μου, έφτιαξα ένα γλυκάκι που αγαπάει πολύ. Προφιτερόλ!! (Ούτε ο Κωνσταντίνου να ήταν στο "Χτυποκάρδια στο θρανίο"....[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤο cheesecake (τσιζκεικ) το έχω συνδέσει με την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου γιατί το φτιάχνω κάθε 14 του Φλεβάρη! Τώρα… ξέρω, ξέρω… θα νομίζετε ότι είμαι[...]
Πηγή: tasteandtell.grΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (6-8 μερίδες) : 250 γρ διαφανή νουντλ κινέζικα 400 γρ στήθος κοτόπουλου 250 γρ άπαχο, χωρίς κόκαλα χοιρινό 250 γρ φιλέτο μόσχου 250 γρ σικώτι μόσχου ή[...]
Πηγή: yumyum.grTO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ... ο φουρνος θα τα ψησει, το σπιτι θα μυρισει... Αναποσπαστα συνδεδεμενο με το Πασχα, το αφρατο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα! Αυτη την πανακότα, την έφτιαξα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ελαφρύ επιδόρπιο για μετά το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr’Η γλυκιά μαρμελάδα βερίκοκο θα ονειρεύεται εσαεί την ψηλότερη θέση στο βάθρο των μαρμελάδων κι ας την διεκδικεί ανέκαθεν με ήπιο τρόπο. Το βερίκοκο (ή[...]
Πηγή: pandespani.comπόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που μοιράστηκα μαζί σας μια νόστιμη συνταγή? ένα καταλαβαίνω ... ο χρόνος τρέχει, τρέχει σαν νερό. πότε είχαμε[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΈνας ανατρεπτικός συνδυασμός κι ένα εξαίρετο αποτέλεσμα...έτσι απλά! Καλησπέρα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά (όσο γίνεται τουλάχιστον)! Ας ξεχάσουμε για λίγο τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ καλοκαιρινή εκδοχή της καρυδόπιτας, είναι ένα πολύ ωραίο, σχετικά ελαφρύ, σιροπιαστό γλυκό, με λιγότερο καρύδι από την κανονική και απολαυστική κρέμα σαντιγύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!!! Έχετε καταλάβει όλοι πόσο γλυκατζού είμαι, γι' αυτό κι εγώ γλυκό σας έχω πάλι.... Ένα επιδόρπιο κλασικό κι[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ “Πάστα Φλώρα” των παιδικών μας χρόνων, ήταν το γλυκό που δεν έλειπε από κανένα σπίτι. Ασχολούμενοι με τη γαστρονομία, κάποια στιγμή καταλάβαμε πως το όνομα[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή χρονιά να έχουμε και υγεία σε όλο τον κόσμο! Φέτος είπα να πρωτοτυπήσουμε και να φτιάξω μια βασιλόπιτα για τον άγιο ΒασίληΕ Είδα μια ιδέα από το βιβλίο[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 2-4 άτομα 350 γραμμάρια φιλέτο (πέρκα, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος, γλώσσας ή ότι άλλο επιθυμείτε) Αλατοπίπερο Χυμός από ½ λεμόνι 150 γραμμάρια ποικιλία[...]
Πηγή: sidagi.grΟ Κοκκοφοίνικας ( Cocos Nucifera ) είναι ένα δένδρο των Τροπικών περιοχών, διότι προτιμά περιοχές με αμμώδες χώμα, ήλιο, έντονες βροχοπτώσεις και υψηλή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 ντομάτα 1 μικρή γλώσσα βρασμένη Λίγο μαγιονέζα Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι Ψιλοκομμένο μαϊντανό Χυμό απο 1/2 λεμόνι Αλάτι – πιπέρι Μαρούλι πράσινο Καρότο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρόνια τώρα αναρωτιόμουν πώς στο καλό φτιάχνουν αυτά τα μουστοκούλουρα που πουλάνε στους φούρνους και είναι τόσο μαλακά. Ναι ναι...Εκείνα εκεί που τα μασάς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦάση 14, φωτογραφία , πως φτιάχνει κανείς μια τούρτα με φουντούκια και σοκολάτα. Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή! Σ κεφτόμουνα τι να "χαρίσει" κανείς στην αγαπητή μας[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και βινσάντο Όταν ήμουν παιδί, κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος, έκλεινα σφιχτά τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΗ Βιβή γνωστή ως Σπιρτόκουτο μας προσκάλεσε - προκάλεσε σε πρωτομαγιάτικες δημιουργίες. Εγώ ως μαγείρισσα δημιούργησα τα δικά μου στεφάνια όχι για κρέμασμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr