Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Εντυπωσιακή τούρτα!!! Αποτελεί ιδανική λύση όταν θέλουμε κάτι γρήγορο και νόστιμο σε μορφή τούρτας! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 πακέτο σαβαγιάρ 2/3 κούπας γάλα ή χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή, είναι της πολύ καλής μου φίλης Πηνελόπης , όπως επίσης και οι φωτογραφίες. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την φτιάχνω κι εγώ, μόνο που βάζω πάντα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 3 φλιτζάνια τσαγιού μαυροδάφνη 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας 2-3 φακελάκια γαρύφαλλα 8-10 φλιτζάνια από διάφορα μούρα, είτε[...]
Πηγή: sidagi.grΕδώ και καιρό έχω ανακαλύψει την παρέα σας και σήμερα για πρώτη φορά είπα να ανεβάσω κι εγώ μια συνταγή που δοκίμασα πρόσφατα και είναι υπέροχη. Είναι από την[...]
Πηγή: cookpad.com/gr40 ξερά σύκα 500 ml. μαυροδάφνη 200 ml. βαλσάμικο ξύδι 400 γρ. κουκουνάρι 300 γρ. καρύδι λίγο δενδρολίβανο λίγη κανέλλα σε σκόνη λίγο γαρύφαλλο λίγο βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΘέλετε να βγείτε στην παραλία στυλάτοι αλλά οι παρασπονδίες του χειμώνα είναι ακόμα ορατές πάνω σας? Σας καταλαβαίνουμε πλήρως! Κι εμείς δε μπορούμε να[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣτην ουσία είναι μια παραλλαγή του κέικ μαυροδάφνης που είχα αναρτήσει όταν το μπλογκάκι μου ήταν πολύ μωρό(μόλις στο πρώτο του μήνα,Μαιος του 2007)...από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grκαλησπέρα σε όλους!!! βράδυ Σαββάτου σήμερα, ξάπλα στον καναπέ στην ζεστούλα.. κρύο και βροχή έξω.. ότι πρέπει για να μην βγούμε!!! ελπίζω όλοι να είσαστε[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΚάθε χρόνο η Μαρία με εφοδιάζει με δαμάσκηνα και κάθε χρόνο σκέφτομαι κάτι καινούριο να φτιάξω. Λικέρ , μαρμελάδα , τσάτνεϋ , μεθυσμένη μαρμελάδα , γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΘυμάστε τα σοκολατάκια που πολλοί από σας δοκιμάσατε στη συνάντηση μας τον Οκτώβρη. Δεν είχαν ξεχαστεί απλά έπρεπε να δοκιμαστούν ξανά και ξανά ώστε να βγει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΝόστιμο,γρήγορο,αρωματικό,θρεπτικό και αφράτο! Είναι τρόπο τινά μια παραλλαγή,αναβάθμιση του Κέικ μυρωδάτο με μήλο Ας δούμε τα υλικά και τις οδηγίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥπάρχουν τουλάχιστον 7.000 διαφορετικές ποικιλίες μήλων , αλλά καλλιεργούνται για εμπορικούς σκοπούς γύρω στα 100.Είναι ιθαγενές φρούτο της Ευρώπης και της[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 25 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 5 λεπτά Κατηγορία: κουλουράκια Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 30 κουλουράκια[...]
Πηγή: aples.grΟ γιορτινός μου κορμός, τον απολαύσαμε όλοι!!! Φανταστικός κορμός ψυγείου! Αν είναι τα υλικά στις γεύσεις σας να τον κάνετε σίγουρα, είναι απλός, εύκολος και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ συνταγή είναι της Βέφας Αλεξιάδου με κάποιες παραλλαγές που έκανα εγώ. Υλικά : 1,5 πακέτο σαβαγιάρ 2/3 κούπας γάλα ή χυμό πορτοκάλι ή μαυροδάφνη (εγώ[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο μπουκάλι της μαυροδάφνης κάθε φορά που το βλέπω με βάζει σε πειρασμό. Δεν πολύ-πίνω είναι η αλήθεια αλλά τα γλυκά κρασιά είναι μια ωραία αδυναμία και τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑν τύχει να βρεθείτε με φρούτα που παραγίνανε ή δεν τα τρώτε για κάποιον λόγο, φτιάξτε μια ωραία πάστα-φλώρα με καραμελωμένα φρούτα αντί για την κλασσική[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠάει κι αυτό!!!! Έτοιμα τα μελομακάρονα που θα υποδεχθούν το 2014 (αν προλάβουν!!) Αυτή τη φορά τα μελομακάρονα μέθυσαν με ...μαυροδάφνη, σπιτικό λικέρ κανέλας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔαμάσκηνο, το αγαπημένο φρούτο του Κομφούκιου είναι γνωστό από το 479 π.Χ. αλλά στην Ευρώπη κατέφθασε μόλις το 65 π.Χ. Στην Ελλάδα η καλλιέργειά του είναι πολύ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Πάντα και όπου μπορώ στη ζαχαροπλαστική χρησιμοποιώ το αλκοόλ καθώς μου αρέσει να το καταλαβαίνω στη γεύση. Αν είναι να προτιμήσω[...]
Πηγή: bostanistas.grΖελέ μούρο με κρασί σε ποτήρια Υλικά 1 φάκελο φρουί ζελέ βατόμουρο 200 γραμμάρια κόκκινο γλυκό κρασί (Μαυροδάφνη) 150 γραμμάρια παντεσπάνι 250 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο εκμέκ καταϊφι, είναι ένα πολύ αγαπημένο και γνωστό γλυκό. Δεν είναι πρωτότυπο και φυσικά η συνταγή αυτή δεν είναι δικής μου έμπνευσης αλλά μου την έδωσε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr