Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΠριν μερικές μέρες πήγαμε μια ολιγοήμερη εκδρομή στην Εύβοια, ένα πραγματικά μαγευτικό μέρος. Δεν είχα ξαναπάει, παρά μόνο για 2-3 μέρες στο βορειότερο τμήμα[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΞέρετε την ταχινόπαστα; Όσοι είσαστε από την Κομοτηνή ή μένετε εκεί, σίγουρα την ξέρετε. Εγώ πάντως δεν την ήξερα, μέχρι που μου την έφερε η φίλη μου η Ντίνα.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦανταστικό παστελάκι απο τη φίλη μου Τάνια απο τις ( Γαστρομαγείες) πανεύκολο! νόστιμο! νηστίσιμο! απλά υπέροχο! Υλικά για τη βασική συνταγή 4 κ.σ μέλι 4 κ.σ[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕίναι γλυκό που έχει θρησκευτικές ρίζες, παρασκευάζεται την παραμονή της αγίας Βαρβάρας, δηλαδή σήμερα και μοιράζεται σε μπολάκια σε γείτονες για να έχουν καλή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά από αρκετές μέρες να ' μαστε πάλι μαζί! Ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του και μαζί του φεύγουν για αρκετούς από εμάς οι μέρες των καλοκαιρινών[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι 2% 2 κ.σ. βρώμη 1 κ.γ. ταχίνι 1 κ.γ. κακάο σε σκόνη και 1 κ.γ ακόμα για το σοκολατένιο mix 1 με 2 σύκα σε φέτες ηλιόσπορο Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤραγανή τάρτα, με γέμιση πάστας καραμελωμένου φουντουκιού, πάστα ξερών φρούτων, και ξηρούς καρπούς. Με υπόστρωμα σοκολάτα γκανάζ, αρωματισμένη με ουίσκι. Και[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grphoto: Εύη Σκούρα Σήμερα, σας έχω μια υγιεινή σοκολατένια λιχουδιά με αγνά και θρεπτικά υλικά. Σοκολατένιες μπαλίτσες με γύρη, ξερά σύκα, χουρμάδες, ταχίνι,[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ τον αποξηραντή από τότε που τον απέκτησα (διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Μετά τα τσιπς κολοκυθιού, σειρά είχαν τα[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr