Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Δεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ για 4- 6 άτομα 1 έτοιμο ανοιγμένο φύλλο σφολιάτας βουτύρου, 1 κιλό μέτρια σύκα, πλυμένα και στεγνωμένα, 125 γρ. ( ½ φλ.) βούτυρο, 3/4 φλ. ζάχαρη μαύρη,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές συχνά οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά για το παγωτό 1 φυτική σαντιγί 1 ζαχαρούχο γάλα 1/2 φλιτζάνι γάλα φρέσκο 3 κ.σ μερέντα 2 κ.σ ψιλοκομμένο σύκο γλυκό ή περγαμόντο ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαι μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝα βάλουμε, παρακαλώ, στη θέση της την παλιά παροιμία που σκαρφίστηκαν οι νησιώτες μας όταν έβλεπαν εχθρικά πλοία - Ενετικά κυρίως - να πλησιάζουν απειλητικά[...]
Πηγή: bostanistas.grΓυρίζοντας από την Αίγινα όλο και κάτι κουβαλάω μαζί μου. Συνήθως ψάρια ή ένα βαζάκι αχινό ή ό,τι βρω τέλος πάντων στην αγορά. Σχεδόν πάντα γυρνάω και με μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΑξιοποιώντας την δεύτερη παραγωγή από τη συνταγή για την υπέροχη ζεστή κομπόστα φρούτων που μας έμαθε η Tante Kiki , αλλά και την ιδέα που μας έριξε η φίλη[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΌταν στο σπίτι υπάρχουν κάποια υλικά πολύ καλής ποιότητος που περιμένουν να τα χρησιμοποιήσεις, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πειραματιστείς! Έτσι ακριβώς συνέβη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια ακόμα γλυκιά δημιουργία από την καλή μου φίλη και "εξωτερική συνεργάτιδα" του blog (βλέπε : μαρμελάδα σύκο , χαλβάς ), την Τώνια από τη Μυροβόλο ! Στη Χίο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grNo Comments Yet. Ένα ταξίδι προέκυψε ξαφνικά και επειδή είχα αρκετά φρούτα που ήθελα να καταναλωθούν πριν φύγουμε (τα ροδάκινα ήταν από την περασμένη βδομάδα),[...]
Πηγή: kopiaste.infoΜια πολύ νόστιμη μαρμελάδα για να την απολαύσετε στο ψωμάκι, στο παγωτό ή ακόμα και με ένα πιάτο τυριών που θα συνοδεύει το κρασάκι σας! Υλικά 1 κιλό σύκα 500[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΤο μπουκάλι της μαυροδάφνης κάθε φορά που το βλέπω με βάζει σε πειρασμό. Δεν πολύ-πίνω είναι η αλήθεια αλλά τα γλυκά κρασιά είναι μια ωραία αδυναμία και τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλόμαθε λέει μια παροιμία, η γριά στα σύκα, θα φάει και τη συκιά... Έτσι και τα παιδιά μου... Παγωτό τους έφτιαχνα συνέχεια, αλλά μπράουνις σπάνια (για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΥλικά 1 ζαχαρούχο γάλα (400γρ.) 300γρ. γάλα φρέσκο 1 ½ κ.σ σαλέπι 3 δάκρυα μαστίχας σπασμένα στο γουδί με ½ κ.σ ζάχαρη 500γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτήν την εποχή κάθε χρόνο, συνεχώς πειραματίζομαι για παγωτά διαφορετικά από αυτά που έχω δημιουργήσει μέχρι τώρα, πιο δροσιστικά, βιταμινούχα και πολύ-πολύ[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} ανακάλυψα αυτήν την συνταγή πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο κ την δοκίμασα προχθές. περιττό να σας πω[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΜαλακά μπισκότα με κομματάκια από φρέσκα σύκα. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και καρύδια χοντροκομμένα. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. ζάχαρη 113 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 250 γ. μαργαρίνη 125 γ. άχνη 2 αυγά 1 βανίλια 1 πρέζα αλάτι 500 γ. αλεύρι μπέκιν πάουντερ 800 γ. μαρμελάδα ( εμείς χρησιμοποιήσαμε δύο ειδών[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ...κατά το Μια αγάπη για το καλοκαίρι...Αν κι έτσι που είναι ο καιρός την τελευταία εβδομάδα,σε Οκτώβρη φέρνει και όχι σε Ιούλιο. Εμένα πάντως η αγάπη μου για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο Clafoutis (Κλαφουτί, το τελικό s δεν προφέρεται) είναι ένα παραδοσιακό επιδόρπιο της περιοχής του Limousin στη κεντροδυτική Γαλλία, γνωστή και για τα[...]
Πηγή: caruso.gr