Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
τα αμύγδαλα είναι οι αγαπημένοι μου ξηροί καρποί! Τα λατρεύω για τη λεπτή τους γεύση αλλά τα έχω συνειρμικά δέσει με ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής μου[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ crostata είναι ένα πολύ δημοφιλές επιδόρπιο από την Ιταλία. Παραδοσιακά μία crostata αποτελείται από τρία μέρη: μία αφράτη και μπισκοτένια ζύμη βουτύρου σαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν διαθέτετε. Αυτή που σας προτείνω είναι από[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα μάλλον ελαφρύ Cheese Cake για όσους το λατρεύουν σε όλες τις εκδοχές του! Την κρέμα γάλακτος την αντικατέστησε το γιαούρτι, προστέθηκε ελάχιστη ζάχαρη αλλά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια μαρμελάδα με ένα εκπληκτικό, λαμπερό, σκούρο κόκκινο χρώμα! Για να την φτιάξουμε πρέπει να διαλέξουμε τα κανονικά δαμάσκηνα, αυτά που έχουν σχήμα ωοειδές ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο κλασικό Cheese Cake απέκτησε άλλη γεύση και άλλη εμφάνιση! Ας το φτιάξουμε με σπιτική Σάλτσα Φράουλας, τώρα που οι φράουλες είναι άφθονες στην αγορά κι ας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ συνταγή αυτή έχει μια μικρή ιστορία! Μια υπέροχη μηλόπιτα - στη φωτογραφία είναι το κέικ που έχει τελειώσει - μαζί με αχνιστό καφέ μας πρόσφεραν στη Βαυαρία[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥπάρχουν πάρα πολλές συνταγές για kunafa και όλες προέρχονται από τη Μέση Ανατολή. Διαφέρουν στο υλικό της γέμισης που μπορεί να είναι φρέσκιες μπανάνες,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ prekmurska gibanica είναι ένα κέικ από τη Σλοβενία ή μάλλον μια γλυκιά πίτα που γίνεται με φύλλο του μπακλαβά και γέμιση σε στρώσεις. Η συνταγή που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑς καλοπιάσουμε την κυρα-Σαρακοστή με ένα εξαιρετικό και μυρωδάτο γλυκό κουταλιού, το πορτοκάλι. Η παρασκευή του είναι πολύ εύκολη και το γλυκό θα συνοδεύσει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα εξαιρετικό γλυκό κουταλιού! Αφού απολαύσουμε την κατακόκκινη σάρκα του καρπουζιού, δεν πετάμε τις φλοίδες του. Τις μαζεύουμε και τις φυλάμε στο ψυγείο, για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό τα ωραιότερα, μυρωδάτα κι αγαπημένα γλυκά του κουταλιού! Συνοδεύει υπέροχα το απογευματινό μας καφεδάκι αλλά μπορεί να γεμίσει τις τάρτες μας και να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι κάνειςτα διάφορα βιολογικά φρούτα που σου χάρισαν για να διατηρήσεις αρκετό καιρό το άρωμα και την υπέροχη γεύση τους; Δεν τα αφήνεις βέβαια να χαλάσουν, αν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο καλοκαίρι είναι ευλογημένο, με πολλά φρούτα, χρώματα κι αρώματα. Δίνει και σ’ εμάς την ευκαιρία να δημιουργήσουμε στην κουζίνα μας, να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα κομμάτι νόστιμο και μυρωδάτο κέικ, με φρουτένια γεύση και καραμελωμένη επιφάνεια είναι ιδανικό για να αρχίσει η ημέρα μας ευχάριστα! Ας φτιάξουμε, λοιπόν,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο Ινδοκάρυδο έχει φανατικούς φίλους που το λατρεύουν και το χρησιμοποιούν μέσα στα κέικ, στα σοκολατάκια ή τα σιροπιαστά γλυκά ταψιού. Πραγματικά η παρουσία[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην εποχή των κερασιών και τι δεν φτιάχνουμε! Φτιάχνουμε γλυκό κουταλιού, μαρμελάδα, στολίζουμε κέικ και τούρτες, γεμίζουμε και τάρτες! Ας φτιάξουμε και μια[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα εύκολο και γευστικό σπιτικό γλυκάκι που τρώγεται ζεστό ή κρύο όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Είναι μια αγαπημένη πουτίγκα ρυζιού που συνηθίζεται σε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ Τούρτα Banoffee είναι ένα δημοφιλές αγγλικό επιδόρπιο που παρασκευάζεται από μπανάνες, κρέμα και καραμελωμένο γάλα. Η βάση του γλυκού είναι ζύμη ή τριμμένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Μάιος είναι ο μήνας της φράουλας! Τις βρίσκουμε παντού και σε πολύ προσιτή τιμή. Ας εκμεταλλευτούμε αυτό το υπέροχο και αρωματικό φρούτο για να φτιάξουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι κομπόστες, φρέσκα φρούτα μέσα σε ελαφρύ σιρόπι, είναι ένας τρόπος να τα διατηρήσουμε την εποχή που αυτά αφθονούν, για να τα απολαύσουμε αργότερα. Σπιτικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ πιο γνωστή, κλασική και αγαπημένη τάρτα, με το όμορφο, χαρακτηριστικό, δικτυωτό τελείωμα είναι ιδανική για πρωινό ή απογευματινό καφέ. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλό μήνα και καλό καλοκαίρι! Ευχές σε όλους και κέρασμα ένα αγαπημένο γλυκό ταψιού, αφράτο και γευστικότατο, που, παρά το όνομά του, είναι Ελληνικότατο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ αγαπημένη καλοκαιρινή μαρμελάδα των παιδικών μου χρόνων! Χρυσαφένια και πολύ αρωματική, ελάχιστη ποσότητα δοκιμαζόταν φρέσκια και η υπόλοιπη φυλασσόταν μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Αλιεύονται σε αμμώδεις βυθούς και θεωρούνται, όχι άδικα, νοστιμότατα. Η σάρκα τους είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr