Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά : 1 λίτρο ερυθρό οίνο 250 - 300 (γρ.) ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε) 30 - 40 φύλλα αρμπαρόριζας (ανάλογα το μέγεθος και την επιθυμητή γεύση) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑπό την δυναμική εντύπωση που μου έκανε η προσωπική χρήση της στέβιας, για την ρύθμιση του ζαχάρου μου αποφάσισα να την προτείνω για να χαρούν και άλλοι τα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣήμερα δεν μαγειρεύω στη μικρή κουζίνα. Σήμερα αποφάσισα να αφήσω τις κουτάλες και να πιάσω το δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι. Μια συνέντευξη, που αξίζει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπό την δυναμική εντύπωση που μου έκανε η προσωπική χρήση της στέβιας, για την ρύθμιση του ζαχάρου μου αποφάσισα να την προτείνω για να χαρούν και άλλοι τα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣτο προηγούμενο κομμάτι σας υποσχέθηκα συνταγές. Στο ίντερνετ ξετρύπωσα την ακόλουθη που έμοιαζε τέλεια. Επειδή η ζαχαροπλαστική δεν είναι το φόρτε μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜάθε πώς να φτιάξεις....ΠΕΛΤΕ ΚΥΔΩΝΙΟΥ ή (ΣΙΡΟΠΙ) Η θρεπτική αξία του φρούτου έγκειται κυρίως στη βιταμίνη C που περιέχει. Ο χυμός του είναι εύγευστος και[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΠρίν λίγο καιρό αναφέρθηκα στην ιστορία του καφέ ! Σήμερα ήρθε η σειρά του τσαγιού!Την ανάρτηση αυτή την αφιερώνω στην φίλη μου Μαρία Βαλ. γιατί πριν 2 μήνες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΔεν θυμάμαι ποτέ να δοκίμασα σπαράγγια όταν ήμουν μικρή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στο μυαλό μου τα είχα συνδέσει με κάποια απαίσια γεύση κι ότι δεν ήθελα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν μπαίνει ο Οκτώβρης και τα φύλλα αρχίζουν να παίρνουν πορτοκαλί χρώμα και να πέφτουν στο έδαφος, είναι δείγμα ότι είμαστε στα μέσα του Φθινοπώρου. Ο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τα λατρεύω τα πτι-φουρ! Γενικά μπου αρέσουν πολύ τα μπισκότα , και μαζεύω πολλές συνταγές για μπισκότα .Αυτή είναι μία εύκολη[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες...Yoghurtcake κατά το cheesecake! Καθώς περίμενα το sorbet mango της Μαγισσας με τα Βότανα το χα ρίξει στα ροδάκινα και νεκταρίνια. Έκανα ένα βαζάκι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 450-500 γρ. κατεψυγμένα φύλλα σπανακιού, 5 αβγά χωρισμένα, 200 γρ. τυρί κρέμα (Cream Cheese) με σκόρδο και αρωματικά βότανα (Garlic and[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτή η συνταγή είναι μια συνταγή όπου οι γνωστοί μας λουκουμάδες γίνονται ακόμα πιο νόστιμοι αφού έχουν την γεύση της κρητικής μυζήθρας, του μαλακού[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΈνας ανατρεπτικός συνδυασμός κι ένα εξαίρετο αποτέλεσμα...έτσι απλά! Καλησπέρα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά (όσο γίνεται τουλάχιστον)! Ας ξεχάσουμε για λίγο τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 250 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 4 κούπες ή περίπου 900 ml νερό 400 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 300 ml χυμό πορτοκαλιού (περίπου 6 πορτοκάλια) + ξύσμα απο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠώς φτιάχνουμε 1 ποτήρι τσαγιού σαλέπι Διαλύουμε 1 κουταλιά του γλυκού σαλέπι σε λίγο χλιαρό νερό. Βάζουμε γάλα σε ένα κατσαρολάκι. Ρίχνουμε το σαλέπι[...]
Πηγή: greekcook.gr