Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Δοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΌλοι υιοθετούμε μικρά μυστικά μαγειρικής που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Όμως, από όλα αυτά που μας ψιθύρισαν, ποια αξίζουν πραγματικά και γιατί; Ας[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο καλοκαίρι ζητά όσο το δυνατόν πιο ανάλαφρες γεύσεις. Τα ψαρικά λοιπόν και τα λαχανικά πάντα προηγούνται στις προτιμήσεις τις δικές μου τουλάχιστον. Πολλές[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤην Τετάρτη έχει γιορτή η μανούλα μου και θα της κάνω έκπληξη.. Θα καλέσω άτομα που αγαπάει για να φάμε και να πιούμε...ααααα και να γελάσουμε!!!!! Θα σας[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.gr«Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα», με απειλούσε η γιαγιά μου όταν με άκουγε να λέω κάτι που δεν έπρεπε, μα ποτέ δεν πραγματοποιούσε την απειλή της.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌλοι οι μεγάλοι σεφ έχουν τα μυστικά τους. Και αυτό, μάλλον, ισχύει και για εσάς. Όσα χρόνια και να έχετε περάσει μέσα στην κουζίνα, όσο και να έχετε αφιερωθεί[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΛένε πως οι αρχιτέκτονες καλύπτουν τα λάθη τους με κισσό και οι σεφ με μαγιονέζα. Δυστυχώς, δεν μπορούν να διορθωθούν όλες οι μαγειρικές ατυχίες με τη βοήθεια[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι σαλάτες ζυμαρικών είναι απ’ τα πιο δημοφιλή πιάτα σε μπουφέδες, ελαφρά γεύματα, κολατσιό στη δουλειά ή στο σχολείο και εν γένει σε πάσης φύσεως μαζώξεις[...]
Πηγή: caruso.gr1 ντομάτα 1 μικρή γλώσσα βρασμένη Λίγο μαγιονέζα Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι Ψιλοκομμένο μαϊντανό Χυμό απο 1/2 λεμόνι Αλάτι – πιπέρι Μαρούλι πράσινο Καρότο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλό μήνα μας!!! Χθες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στης πολυαγαπημένης μου φιλενάδας, τη Τζοάννα... Ένα θα σας πω: Έφυγα απ΄το σπίτι μου με πυρετό και γύρισα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν μιλάμε για αυγά, οι περισσότεροι από μας εννοούμε αυτά των πτηνών, κυρίως της κότας, και πολύ σπάνια της πάπιας, της χήνας, του ορτυκιού, ή της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ για τον κιμά 500γρ κιμάς ανάμικτος μοσχάρι - χοιρινό ή μοσχάρι - αρνί 1 κρεμμύδι μικρό ή μισό μεγάλο 1 κ.γλ πάπρικα καπνιστή 1/2 κ.γλ κύμινο τσίλι σκόνη[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΣτην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτές τις μαρέγκες δεν τις έφτιαξα για να σας τις προτείνω ως γλυκό για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, ούτως ή άλλως η γιορτή αυτή δε μου λέει τίποτα, αλλά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr