Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Τη συνταγή αυτή την έχω καιρό και την αγαπώ πολύ γιατί είναι πεντανόστιμη, σχετικά ελαφριά και βέβαια εύκολη! Η καταγωγή της είναι από το Λίβανο και η[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣαν βγεις στον πηγαιμό για Κολοσσαίο, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος trattorie, γεμάτος από bar….. Και αν στις γραφικές t r a t t o r i e, τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το γλυκό το έφτιαξα στην ουσία χωρίς ιδιαίτερη σκέψη με ό,τι υλικά είχα στο σπίτι. Είναι κατάλληλο για όσους νηστεύουν ακόμη και το[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜια vegan συνταγή που είναι στο μυαλό μου συνυφασμένη με το φθινόπωρο, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, είναι η συνταγή της μηλόπιτας. Οποιαδήποτε vegan[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζάνι νισεστέ 3 φλυτζάνια νερό 3 φλυτζάνια γάλα 1 πακέτο ψωμί τόστ λευκό χωρίς κόρα 1 φλυτζάνι ζάχαρη Σιρόπι Μαρμελάδα φράουλα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 30/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Ρολά με ψωμί του τόστ και καραμελωμένα μήλα στο φούρνο Τραγανά ρολά με ψωμί του τόστ γεμιστά με[...]
Πηγή: sintayes.grΠΑΡΟΤΣΟ : ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΣΚΑΡΑ Το παρότσο ειναι ενα χριστουγεννιατικο γλυκακι που καταγεται απο το Abruzzo. Βεβαια, δεν ειναι αναγκη να περιμενουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 τσουρέκι πασχαλινό 1 βαζάκι μαρμελάδα πορτοκάλι 6 κ.σ. ανθόνερο 3 σφηνάκια λικέρ μαστίχα Για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα 4 κροκάδια αβγών 3 κ.σ. κόρν φλάουρ 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr