Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Στην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚατάλληλα και για τα Χριστούγεννα !!! Υλικά Περίσσευμα από το σοκολατένιο σας κέικ η ακόμα και ένα αποτυχημένο κέικ το θρυμματίζεται, ρίχνετε 2 κουταλ της[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα γλυκά σε βαζάκια είναι η νέα μόδα σερβιρίσματος και μπορείς να βάλεις τα πάντα μέσα. Στην αρχή μπορεί να μας φαινόταν πολύ περίεργο το να προσφέρουμε το[...]
Πηγή: ediva.grΑπό το Ιστολόγιο http://alttherapy.blogspot.com/ Ελιξήριο Schweden Bitter Είναι πικρό το πιοτό της … υγείας Στην αρχαιότητα η διαφορά μεταξύ του ιάματος[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣάββατο σήμερα... η μοναδική μέρα που είναι κλειστά τα Nanou Donuts House ! Είχα όρεξη για γλυκό..τι παράξενο! Έβαλα μια φόρμα και πετάχτηκα στο κατάστημα να[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grΗ ποσότητα που θα βάλουμε εξαρτάται από το πόσο έντονο είναι το χρώμα που θέλουμε να έχει το γλυκό μας, γι' αυτό και δεν υπάρχουν ακριβείς αναλογίες. Μερικές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕιναι πανευκολες,ειναι πεντανοστιμες,ειναι οικονομικες για καθε ωρα της ημερας. Δοκιμαστε τις!!! ΥΛΙΚΑ 150 γρ.νιφαδες βρωμης 200 γρ.κουβερτουρα 80 γρ.κοντιτα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ' αλλιώς ένα γλυκάκι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Αχ, δύσκολος ο Σεπτέμβρης, μήνας προσαρμογής και νέων δεδομένων! Καινούριοι μαθητές, καινούρια σχολεία, να[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΠρώτα οι αλλαγές. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ότι πιστεύεις ότι κάπου βάλτωσες, ότι προσπαθείς να σηκώσεις το πόδι από κάτω κι η γαλότσα είναι όλη[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜερικά από τα πλάνα μου γι’ αυτή την άνοιξη : Να περάσω ένα ολόκληρο πρωινό στον Γιαπωνέζικο κήπο , διαβάζοντας. Να χορτάσω σπαράγγια. Να πίνω κοκτέιλ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 500 ml μαύρη μπίρα 8 μπάλες παγωτό σοκολάτα μερικά φραμπουάζ ή βατόμουρα για γαρνίρισμα Εκτέλεση Βάζουμε στο κάθε ποτήρι από δύο μπάλες παγωτό.[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 1/2 κουταλάκι γλυκού Yellow Chartreuse 45 ml κρασί πόρτο Μία μεγάλη μπάλα παγωτό σοκολάτα Ένα ασπράδι αυγού Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κ.σ. σκούρα σοκολάτα (70% κακάο) 3 παγάκια 3 cl Vermouth Rosso 1 cl άσπρη creme de cacao 1 cl σαμπούκα Τρίβουμε ψιλά τη σοκολάτα.Βάζουμε τα παγάκια σε ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 2 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ, 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα, ½ κουταλάκι αλάτι, 2 αβγά, 1/4 φλ. σπορέλαιο, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comChoco-coco-cake ή αμαρτωλών πράξεων συνέχεια. Το αποφάσισα...τώρα που είναι ακόμη χειμώνας -λέμε τώρα- θα αμαρτάνω ασύστολα, κατόπιν, με τη λήξη του τριωδίου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι διακοπές τελείωσαν και επιστρέψαμε και πάλι στην βάση μας. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς, τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες[...]
Πηγή: cookika.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓρήγορο Σπιτικό Παγωτό Βανίλια με Απλή Τεχνική όπως του Εμπορίου ΧΩΡΙΣ Παγωτομηχανή με Βελούδινη Υφή !!! ΥΛΙΚΑ ---------- Κρέμα Γάλακτος παγωμένη με 35% λιπαρά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι αφρώδεις οίνοι πάσης φύσεως είναι φτιαγμένοι για γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση με τον ίδιο ρυθμό που οι φυσαλίδες φτάνουν στην[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ωραιότερο και πιο γευστικό, σπιτικό, σιρόπι σοκολάτας που υπάρχει. Γίνεται εύκολα, πολύ γρήγορα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα κοκτέιλ, τον καφέ ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα ρυζόγαλο, ένα απλό ρυζόγαλο της μαμάς μα με την προσθήκη άνθους αραβοσίτου, με πολύ κρεμώδη υφή να λιώνει στον ουρανίσκο και να μας χαρίζει τόνους[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓΙΑ 15 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΥΛΙΚΑ: 150gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 1ΜΙΣΗ ΚΟΥΤ.ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΡΟΥΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΗΝ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΤιραμισού (tiramisù) στα Ιταλικά σημαίνει “ανέβασέ με”. Όνομα που δόθηκε στο γλυκό, λόγω της ενέργειας του καφέ σε συνδυασμό με την ηδονή της συνολικής[...]
Πηγή: caruso.gr100% χειροποίητο πανετόνε με Vernacia Ανάμεσα στα καλύτερα χειροποίητα πανετόνε θα ήταν ίσως και το δικό μας (ας μην εκληφθεί για …καλάμι, παρακαλώ – κάνουμε[...]
Πηγή: pandespani.com