Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 113 συνταγές
Υλικά : 1 κιλό κεράσια, όχι πολύ ώριμα, τραγανά 750 γρ. ζάχαρη 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1 φακελάκι βανίλια νερό Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.[...]
Πηγή: yumyum.grΒερίκοκο γλυκό του κουταλιού 2 κιλά βερίκοκα 2 κ,σ ασβέστη σβησμένο 1500 γρ ζάχαρη 4 ποτήρια νερό Χυμός 1 λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα βερίκοκα, τους[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grFramboise, raspeberry, σμέουρο, κόκκινο βατόμουρο ή όπως αλλιώς θα μπορούσε να λέγεται αυτό το μικρούλικο κόκκινο φρουτάκι, είναι υπέροχο και πολύ νόστιμο!! [...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜυστικά της γιαγιάς που θα σας λύσουν τα χέρια Έχομε τηγανίσει ψάρια.Για να μη μυρίζει το σπίτι σε ένα μπρίκι βράζομε κανέλα… Για να μην κολλάνε τα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑν θέλετε πραγματικά παγωμένο γιαούρτι και όχι σκόνη γάλακτος, φτιάξτε το μόνοι σας. Πλούσιο σε ασβέστιο και κάλιο και πάνω από όλα αγνό και γευστικό. Υλικά[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣε ένα όχι και πολύ μακρινό κάποτε, ο δρόμος έξω από το σπίτι μας ήταν χωμάτινος, αυλακωμένος από τα νερά της βροχής, γεμάτος πέτρες που τρύπαγαν ενίοτε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα δροσερό γλυκό για το καλοκαίρι που δεν θα σε παχύνει, αλλά θα σου κόψει αυτή την έντονη επιθυμία για γλυκό. Μια έξυπνη ιδέα για το απογευματινό σου σνακ,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚόκκινες ελιές δεν νομίζω να υπάρχουν κόκκινες όμως ντομάτες σε μέγεθος ελιάς υπάρχουν. Και για του λόγου το αληθές ιδού. Οι ντομάτες ταξίδεψαν από την[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 1/4 βερυκοκα (οχι πολυ ωριμα) 1 1/4 κιλου ζαχαρη 1 φλ. τσ. νερο 1 κ.γλ. χυμος λεμονι 2 βανιλιες 3 κ.σ. ασβεστη αμυγδαλα Αφαιρουμε την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο για τους μεσογειακούς λαούς. Έχει μαλακή φλούδα, έντονα σπόρια και τέλεια γεύση!! Έχει πλήθος βιταμινών Α, Β1, Β2 και μετάλλων[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο παστέλι είναι ένα γλυκό από σουσάμι και μέλι που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση με θεραπευτικές ιδιότητες. Η παρουσία του σουσαμιού προσφέρει πληθώρα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 120 γρ. ζάχαρη 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια ακέρωτα και κατά προτίμηση βιολογικά 300 γρ. γιαούρτι[...]
Πηγή: gastronomos.grΠοτέ ξανά ένα βελούδινο και απολαυστικό γλυκό δεν έδινε τέτοιο boost στο μεταβολισμό σου! Ασβέστιο και βιταμίνη C στα ύψη, σε μια φραουλένια απόλαυση που θα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο πιο απολαυστικό σορμπέ φράουλα που έχω φάει, το κάνει ο φίλος μου ο Νάκης και αρκετές φορές το καλοκαίρι ήμουν με μεγάλη χαρά παρέα στην κουζίνα, όσο το[...]
Πηγή: pandespani.comΑν η μαρμελάδα εσπεριδοειδών είναι η κορυφαία μαρμελάδα του χειμώνα, και η μαρμελάδα φράουλα η κορυφαία μαρμελάδα της άνοιξης, ποιά θα μπορούσε να έχει τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο Παστέλι είναι Ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με βάση το σουσάμι και το μέλι. Είναι γλύκισμα τονωτικό, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr