Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Για τα λουκάνικα 220 γραμ. λαβράκι 400 γραμ. μπακαλιάρο 380 γραμ. Σολωμό 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 30 γραμ. σχοινόπρασο 1 Λάιμ το ξύσμα του 10 γραμ. ζάχαρη 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 5-6 άτομα) 350 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα (όπως μπακαλιάρος ή παγκάσιος ή άλλο) 1/3 φλ. άσπρου κρασιού 4 κοφτές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο πιο διάσημο πιάτο του Nobu. Η γλύκα του miso αναδεικνύει ιδανικά τη «στρογγυλή» σάρκα του ψαριού. Yλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή έλλειψη φαντασίας αλλά πάντα στα σοκολατογλυκά μου φεύγει η έμπνευση και δεν ξέρω ως τι να τα καταχωρήσω. Έτσι και σήμερα. Έκανα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο γλυκάκι, που το φτιάχνω πάντα τις λίγες μέρες που νηστεύουμε. Δεν ξέρω γιατί συνηθίζω να το κάνω στις νηστείες μόνο, είναι φαντάζομαι κάτι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠολλά τα μέρη που μπορεί να φάει κανείς όμορφα στην Βαρκελώνη. Ένα από αυτά, σε περιοχή ιδιαίτερα τουριστική, αλλά γεμάτο πάντα με ντόπιους πελάτες, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grJean de Grylleau: «Τόσα χρόνια η Ελλάδα έδινε το πνεύμα της στη Δύση. Τώρα, όπως αναδημιουργείται η ελληνική κουζίνα μέσα από τη γαλλική γαστρονομία, η Δύση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαράπονο δεν έχετε πιστεύουμε, δώσαμε αρκετές συνταγές για τον μπακαλιάρο που θα πρωταγωνιστεί στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου την Κυριακή. Να σας δώσω κι εγώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑύριο λοιπόν που είναι 25η Μαρτίου, στο τραπέζι μας θα υπάρχει ο πατροπαράδοτος μπακαλιάρος σερβιρισμένος με μπόλικη σκορδαλιά. Και μετά??? Ένα γλυκάκι δεν το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μενού της εβδομάδας 24/02 έως 01/03, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr