Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Η μηλόπιτα είναι ίσως το πιο δημοφιλές σπιτικό επιδόρπιο σε όλο τον Δυτικό κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα που συνηθίζει να εξαιρεί εαυτόν από παγκόσμιους κανόνες.[...]
Πηγή: caruso.grΟ κορμός και το μωσαϊκό, τα δύο παντελώς ανέμπνευστα ονόματα που χαρακτηρίζουν το ίδιο μαγικό γλυκό, απλά δηλώνουν πεζά και περιγραφικά την οριζόντια και[...]
Πηγή: caruso.grΣτο εστιατόριό μου, το Casserole στο Γέρακα, για τη συγκεκριμένη περίοδο γεννήθηκε πριν λίγες εβδομάδες η ανάγκη να έχουμε ένα νηστίσιμο γλυκό. Ήθελα κάτι που[...]
Πηγή: caruso.grTα μαγαζιά με Frozen Yogurt είναι απ’ τα ελάχιστες κατηγορίες που αυξάνονται εκρηκτικά τα τελευταία δυο χρόνια στην Ελλάδα (μαζί με τα ενεχυροδανειστήρια και[...]
Πηγή: caruso.grTo Cobbler (κόμπλερ) είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει ψηθεί στο φούρνο. Η ζύμη ψήνεται και φουσκώνει,[...]
Πηγή: caruso.grΤα Mince Pies είναι το κλασικό γλυκό των Χριστουγέννων για τους Βρετανούς, στην ίδια λογική που εδώ έχουμε τους κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Έχουν αρκετή[...]
Πηγή: caruso.grΜηλόπιτα: the mother of all pies! Eθνικό σύμβολο της οικογενειακής θαλπωρής στην Αμερική, με την έκφραση “like apple pie” να ταυτίζεται με την πατρίδα, το[...]
Πηγή: caruso.grΗ apple crumble (απλ κράμπλ) είναι ίσως το απόλυτο Βρετανικό επιδόρπιο και αποτελεί την έξυπνη απάντηση μας στις περίτεχνες ευρωπαϊκές μηλόπιτες. Να[...]
Πηγή: caruso.grΤα Brownies είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή όσων λατρεύουν την υγρή σοκολάτα που λιώνει λαχταριστά στο στόμα, ανάμεσα σε διακυμάνσεις σπογγοειδών[...]
Πηγή: caruso.grΤο Clafoutis (Κλαφουτί, το τελικό s δεν προφέρεται) είναι ένα παραδοσιακό επιδόρπιο της περιοχής του Limousin στη κεντροδυτική Γαλλία, γνωστή και για τα[...]
Πηγή: caruso.grΗ Tarte Tatin είναι μια πολύ δημοφιλής γαλλική συνταγή για τάρτα με φρούτα, συνήθως μήλα ή αχλάδια, που ψήνεται με τα φρούτα από κάτω και το φύλλο από πάνω,[...]
Πηγή: caruso.grTo κόμπλερ (cobbler) της συνταγής είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα σύκα που έχουν μαριναριστεί σε μπράντι, πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει[...]
Πηγή: caruso.gr