Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Είναι πολύ ωραία και αν δεν θέλετε μια μεγάλη τάρτα, μπορείτε να φτιάξετε ταρτάκια. Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμ. φράουλες Για τη ζύμη 150 γραμμ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 φλυτζανια βρασμενα φασολια 160 ml λαδι 6 αυγα 1 1/2 φλυτζανι κακαο αγλυκο ή μισο μισο με χαρουπαλευρο 3 κ.σ. μελι 1 φλ ζαχαρη καστανη ή καρυδας ή οποια αλλη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την κρέμα 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη (10 γρ.) 3 κουταλιές σούπας νερό 240 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 70 γρ. ζάχαρη 1 φασόλι βανίλιας 450 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κ.σ. καλαμποκάλευρο 1 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. πάπρικα καυτερή 185 γρ. παγωμένο βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥγρά υλικά 2 κουταλιές σουπας aquafaba (ζουμί από φασόλια) 2 κουταλιές σούπας μηλόξυδο 1 1/4 ποτήρι γάλα αμυγδάλου ή καρύδας 1/2 ποτήρι λάδι Στερεά Υλικά 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη βάση 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 80 γρ. ζάχαρη 100 γρ. βούτυρο σε κύβους(θερμοκρασία δωματίου) 1 αυγό (μόνο τον κρόκο) 50 ml νερό ρεβύθια ή φασόλια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ ζάχαρη 200 γρ βούτυρο (κομμένο σε μικρά κομμάτια και παγωμένο) 4 κρόκους αυγού (ελαφρά κτυπημένο) 400 γρ αλεύρι ζαχαροπλαστικής (αδύναμο) 10 γρ baking[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1.300 γρ κάστανα 400 γρ ζάχαρη (δείτε “Μυστικά” [1]). 450 ml νερό 5 ή και 6 γεμάτα σφηνάκια (150-180 ml) ρούμι ή μπράντυ ή, εναλλακτικά, 1 φασόλι βανίλιας 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr10 κλημεντίνες 3/4 του φλυτζανιού (180 ml) κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά 1 κ.σ. εσάνς βανίλιας 2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κ.γ. baking powder[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και νόστιμη τάρτα, που πιστεύω ότι ικανοποιεί όλους τους λάτρεις της σοκολάτας! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 175 γρ. βούτυρο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία τάρτα που θα μπορούσες να την πεις και πάστα φλώρα, όμως η κρούστα με τα καρύδια στο πάνω μέρος της κάνει τη διαφορά! Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 4 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια τάρτα με κρέμα πορτοκαλιού. Νόστιμη και δροσερή. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη της τάρτας (παστά Φλώρα): 125 gr μαργαρίνη {σε θερμοκρασία δωματίου} 60 gr[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ εποχή των μαρμελάδων έχει μπει για τα καλά. Φράουλες, κεράσια, ροδάκινα, βερύκοκα, αχλάδια, κορόμηλα, βανίλιες, όλα στη διάθεση της νοικοκυράς. Εγώ όμως,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά λάιμ-κουάτ 5-6 πορτοκάλια μέτριου μεγέθους (διαλέξτε κάποια γλυκιά ποικιλία) 2 λεμόνια 1 κιλό ζάχαρη 1 “φασόλι” βανίλιας 2 μήλα 400 ml νερό Οδηγίες 70[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια τάρτα κάστανου με έντονη τη γεύση της καραμέλας. Πραγματικά αξίζει τον κόπο γιατί δεν την συναντάς εύκολα. Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη: 100 γρ. ζάχαρη άχνη 250[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κονσέρβα μαύρα φασόλια (ξεπλυμένα και στραγγισμένα) 2 αυγά ολόκληρα συν ένα ασπράδι 1 κτλ σούπας λάδι 2 κτλ σούπας ταχίνι 1/2 κούπα κακάο (εγώ χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την ζύμη 250 γρ. αλεύρι (κανονικό) 25 γρ. άχνη ζάχαρη 125 γρ. βούτυρο 1 ολόκληρο αυγό και 1 κρόκο φόρμα διαμέτρου 25 εκ. κι αποσπώμενο πάτο Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ, Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ - Παραμύθι για μεγάλους. “Πριγκηπέσα, έχω λεμόνια που και φυλακισμένοι θα το ‘σκαγαν για να ‘ρθουν να τα φάνε ...”[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 270 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ βούτυρο 85 γρ ζάχαρη άχνη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι Για την πραλίνα φιστίκι 100 γρ φιστίκια 50 γρ ζάχαρη 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grλίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας 1/2 φλιτζάνι φυστίκια Αιγίνης 2-3 κ.σ. ζάχαρη 4 φλιτζάνια φράουλες κομμένες σε συμμετρικές, λεπτές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr