Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
1 1/2 κουταλάκι γλυκού Yellow Chartreuse 45 ml κρασί πόρτο Μία μεγάλη μπάλα παγωτό σοκολάτα Ένα ασπράδι αυγού Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΕπέμενα για χρόνια και χρόνια πως ναι, μπορεί τον καφέ τον βάζουμε σε κέικ, σε μπισκότα, γλυκίσματα, όμως το βασίλειό του είναι ένα και μοναδικό: το φλιτζάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.gr100% χειροποίητο πανετόνε με Vernacia Ανάμεσα στα καλύτερα χειροποίητα πανετόνε θα ήταν ίσως και το δικό μας (ας μην εκληφθεί για …καλάμι, παρακαλώ – κάνουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΚατάλληλα και για τα Χριστούγεννα !!! Υλικά Περίσσευμα από το σοκολατένιο σας κέικ η ακόμα και ένα αποτυχημένο κέικ το θρυμματίζεται, ρίχνετε 2 κουταλ της[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα γλυκά σε βαζάκια είναι η νέα μόδα σερβιρίσματος και μπορείς να βάλεις τα πάντα μέσα. Στην αρχή μπορεί να μας φαινόταν πολύ περίεργο το να προσφέρουμε το[...]
Πηγή: ediva.grΗ ποσότητα που θα βάλουμε εξαρτάται από το πόσο έντονο είναι το χρώμα που θέλουμε να έχει το γλυκό μας, γι' αυτό και δεν υπάρχουν ακριβείς αναλογίες. Μερικές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΟι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕιναι πανευκολες,ειναι πεντανοστιμες,ειναι οικονομικες για καθε ωρα της ημερας. Δοκιμαστε τις!!! ΥΛΙΚΑ 150 γρ.νιφαδες βρωμης 200 γρ.κουβερτουρα 80 γρ.κοντιτα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ' αλλιώς ένα γλυκάκι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Αχ, δύσκολος ο Σεπτέμβρης, μήνας προσαρμογής και νέων δεδομένων! Καινούριοι μαθητές, καινούρια σχολεία, να[...]
Πηγή: artycraftycathy.blogspot.grΜερικά από τα πλάνα μου γι’ αυτή την άνοιξη : Να περάσω ένα ολόκληρο πρωινό στον Γιαπωνέζικο κήπο , διαβάζοντας. Να χορτάσω σπαράγγια. Να πίνω κοκτέιλ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 500 ml μαύρη μπίρα 8 μπάλες παγωτό σοκολάτα μερικά φραμπουάζ ή βατόμουρα για γαρνίρισμα Εκτέλεση Βάζουμε στο κάθε ποτήρι από δύο μπάλες παγωτό.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΣτην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κ.σ. σκούρα σοκολάτα (70% κακάο) 3 παγάκια 3 cl Vermouth Rosso 1 cl άσπρη creme de cacao 1 cl σαμπούκα Τρίβουμε ψιλά τη σοκολάτα.Βάζουμε τα παγάκια σε ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟνομάζεται έτσι γιατί περιέχει κοκτέιλ φρούτων σε κονσέρβα (χωρίς το σιρόπι παρακαλώ!). Τι χρειαζόμαστε: 225 γρ. καστανή ζάχαρη 3 αυγά 300 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 2 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ, 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα, ½ κουταλάκι αλάτι, 2 αβγά, 1/4 φλ. σπορέλαιο, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι διακοπές τελείωσαν και επιστρέψαμε και πάλι στην βάση μας. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς, τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες[...]
Πηγή: cookika.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓρήγορο Σπιτικό Παγωτό Βανίλια με Απλή Τεχνική όπως του Εμπορίου ΧΩΡΙΣ Παγωτομηχανή με Βελούδινη Υφή !!! ΥΛΙΚΑ ---------- Κρέμα Γάλακτος παγωμένη με 35% λιπαρά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι αφρώδεις οίνοι πάσης φύσεως είναι φτιαγμένοι για γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση με τον ίδιο ρυθμό που οι φυσαλίδες φτάνουν στην[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ωραιότερο και πιο γευστικό, σπιτικό, σιρόπι σοκολάτας που υπάρχει. Γίνεται εύκολα, πολύ γρήγορα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα κοκτέιλ, τον καφέ ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΓΙΑ 15 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΥΛΙΚΑ: 150gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 1ΜΙΣΗ ΚΟΥΤ.ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΡΟΥΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΗΝ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΑγαπημένο καλοκαιρινό κοκτέιλ το mojito !!!! Δοκιμάστε το και σε σορμπέ τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού! υλικά 170γρ μαύρη ζάχαρη 150γρ νερό ξύσμα από 8[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΔροσερό, καλοκαιρινό , αγαπημένο γλυκό το cheesecake. Μου αρέσει να πειραματίζομαι και έτσι έφτιαξα το κλασσικό γλυκό με άρωμα κοκτέιλ Mojito. Υλικά: Βάση 400[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤιραμισού (tiramisù) στα Ιταλικά σημαίνει “ανέβασέ με”. Όνομα που δόθηκε στο γλυκό, λόγω της ενέργειας του καφέ σε συνδυασμό με την ηδονή της συνολικής[...]
Πηγή: caruso.grΚατάλληλα και για τα Χριστούγεννα !!! Υλικά Περίσσευμα από το σοκολατένιο σας κέικ η ακόμα και ένα αποτυχημένο κέικ το θρυμματίζεται, ρίχνετε 2 κουταλ της[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr