Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1/2 βότκα, 1/2 λικέρ σοκολάτας Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε με λικέρ σοκολάτας στα χείλη
100% χειροποίητο πανετόνε με Vernacia Ανάμεσα στα καλύτερα χειροποίητα πανετόνε θα ήταν ίσως και το δικό μας (ας μην εκληφθεί για …καλάμι, παρακαλώ – κάνουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣάββατο σήμερα... η μοναδική μέρα που είναι κλειστά τα Nanou Donuts House ! Είχα όρεξη για γλυκό..τι παράξενο! Έβαλα μια φόρμα και πετάχτηκα στο κατάστημα να[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grΗ ποσότητα που θα βάλουμε εξαρτάται από το πόσο έντονο είναι το χρώμα που θέλουμε να έχει το γλυκό μας, γι' αυτό και δεν υπάρχουν ακριβείς αναλογίες. Μερικές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕιναι πανευκολες,ειναι πεντανοστιμες,ειναι οικονομικες για καθε ωρα της ημερας. Δοκιμαστε τις!!! ΥΛΙΚΑ 150 γρ.νιφαδες βρωμης 200 γρ.κουβερτουρα 80 γρ.κοντιτα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τις γιορτες είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι ειναι τα χρώματα ζαχαροπλαστικης;πώς τα χρησιμοποιούμε ;Πόση ποσότητα χρειαζετε; πως χρωματίζουμε σοκολάτα,ζάχαρη,αμυγδαλοπαστα και ζαχαροπαστα; Αυτες και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρώτα οι αλλαγές. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ότι πιστεύεις ότι κάπου βάλτωσες, ότι προσπαθείς να σηκώσεις το πόδι από κάτω κι η γαλότσα είναι όλη[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr Υλικά (Σερβίρει 1 ) 1 1/4 μπράντυ, 1 1/4 γλυκό βερμόυτ, 12 κουτ ζάχαρη, λίγο μπίτερ Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε.
Υλικά 500 ml μαύρη μπίρα 8 μπάλες παγωτό σοκολάτα μερικά φραμπουάζ ή βατόμουρα για γαρνίρισμα Εκτέλεση Βάζουμε στο κάθε ποτήρι από δύο μπάλες παγωτό.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤιραμισού (tiramisù) στα Ιταλικά σημαίνει “ανέβασέ με”. Όνομα που δόθηκε στο γλυκό, λόγω της ενέργειας του καφέ σε συνδυασμό με την ηδονή της συνολικής[...]
Πηγή: caruso.gr1 1/2 κουταλάκι γλυκού Yellow Chartreuse 45 ml κρασί πόρτο Μία μεγάλη μπάλα παγωτό σοκολάτα Ένα ασπράδι αυγού Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κ.σ. σκούρα σοκολάτα (70% κακάο) 3 παγάκια 3 cl Vermouth Rosso 1 cl άσπρη creme de cacao 1 cl σαμπούκα Τρίβουμε ψιλά τη σοκολάτα.Βάζουμε τα παγάκια σε ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟνομάζεται έτσι γιατί περιέχει κοκτέιλ φρούτων σε κονσέρβα (χωρίς το σιρόπι παρακαλώ!). Τι χρειαζόμαστε: 225 γρ. καστανή ζάχαρη 3 αυγά 300 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔροσιστικό κοκτέιλ με κίτρινη Tequila. Τι χρειαζόμαστε: 1 Lime κομμένο στα 8 1 κουταλιά του γλυκού καστανή ζάχαρη τριμμένο πάγο κίτρινη tequila Γρεναδίνη Σ'[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι αφρώδεις οίνοι πάσης φύσεως είναι φτιαγμένοι για γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση με τον ίδιο ρυθμό που οι φυσαλίδες φτάνουν στην[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ωραιότερο και πιο γευστικό, σπιτικό, σιρόπι σοκολάτας που υπάρχει. Γίνεται εύκολα, πολύ γρήγορα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα κοκτέιλ, τον καφέ ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΓΙΑ 15 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΥΛΙΚΑ: 150gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 1ΜΙΣΗ ΚΟΥΤ.ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΡΟΥΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΤΗΝ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΑγαπημένο καλοκαιρινό κοκτέιλ το mojito !!!! Δοκιμάστε το και σε σορμπέ τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού! υλικά 170γρ μαύρη ζάχαρη 150γρ νερό ξύσμα από 8[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΔροσερό, καλοκαιρινό , αγαπημένο γλυκό το cheesecake. Μου αρέσει να πειραματίζομαι και έτσι έφτιαξα το κλασσικό γλυκό με άρωμα κοκτέιλ Mojito. Υλικά: Βάση 400[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥλικά για ρηχό ταψί 40χ30 εκ.: Για το παντεσπάνι: 4 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 125 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια 25 γρ. βούτυρο λιωμένο 125 γρ. αλεύρι Για την κρέμα[...]
Πηγή: easykuzina.gr