Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Ο δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΈνα πάρα πολύ ευπαρουσίαστο φαγητό για μπουφέ αλλά και για το καθημερινό μας τραπέζι και ενας τέλειος συνδιασμός γεύσεων. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. κοφτές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/2 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 1 1/2 κυδώνια πελτέ ή τομάτα τριμμένη 2 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλιές μέλι αλάτι πιπέρι κανέλλα ξύλο Βράζουμε το κρέας καλά σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μισό φλιτζάνι σέλερι[...]
Πηγή: sidagi.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟ διαδικτυακός μας φίλος Nikos Dimopoulos του Greek Taste , μας έστειλε μήνυμα με συνταγή για την δική του Πίττα του Βοσκού. Τον ευχαριστούμε πολύ και του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο κυδώνι είναι πολύ διαδεδομένο και γνωστό στον Ελληνικό κόσμο. Στην αρχαία Ελλάδα το πολυτελές αυτό φρούτο είχε αφιερωθεί στη Θεά Αφροδίτη και συμβόλιζε τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠεσκέσι κυδώνια έφτασαν στο σπίτι. Όλα καλοδεχούμενα ό,τι μου δίνουν! Έτσι κι αυτά και αξιοποιήθηκαν όπως τους άξιζε. Άλλα έγιναν γλυκό κουταλιού , άλλα τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά Μοσχάρι από μπριζολίκι 70% Αρνί χωρίς λίπος 25% Αρνίσιο λίπος 5% Μπαχαρικά Αλάτι 2% Ζάχαρη 0,77% Σκόρδο (γκρανουλέ) 0,7% Κίμινο 1,6% Γλυκό πιπέρι 0,3%[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 6 άτομα) 4 κόκκινες πιπεριές 4 πράσινες πιπεριές 60 γρ. βούτυρο 300 mI ζωμός κότας 300 mI ζωμός μοσχαρίσιος 1 καρότο 1 μικρό πράσο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πλέον βασική από τις κρέμες για γλυκά: κρέμα ζαχαροπλαστικής ή γαλλόφωνα crème pâtissière ή confectiner’s custard, αγγλιστί. Με ελάχιστα υλικά (αυγά, γάλα,[...]
Πηγή: pandespani.comΑπλό, εύκολο και ιδανικό για …βούτες.. Τα υλικά γνωστά, δεν αναγράφω ποσότητες και πολύ περιεκτικά το φτιάχνω ως εξής…. Σοτάρω στο λάδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΓια τις κρέπες 30 γρ. βούτυρο 2 αυγά 260 γρ. γάλα 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 2 πρέζες αλάτι 1 κ.γ. σπορέλαιο για κάθε κρέπα Για τη γέμιση 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μέτριο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους! Καλά περάσαμε και την παραμονή και τα Χριστούγεννα με αρκετή κούραση, αφού τα δυο συνεχόμενα τραπέζια δεν είναι[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜαρμελάδα με βερύκοκο και μυρωδικά για να συνοδέψει κανείς κρέας. Ταιριάζει πάρα πολύ με χοιρινό και έχω την αίσθηση (αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα) ότι θα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grFor the recipe in English click here Φίλοι μου αγαπημένοι, καλημέρα! Επιτέλους αρχίζει να χειμωνιάζει. Από τη μια μου αρέσει, γιατί είναι ότι πρέπει για[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΜάφινς μακαρονιού Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά 150γρ μοσχαρίσιος κιμάς 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι Αλάτι και[...]
Πηγή: kouzzzina.grΜοσχάρι Μπον Φιλέ στο φούρνο με πατάτες και γλυκό του κουταλιού σταφύλι Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:1,5 ώρα, Κόστος:15 € ΥΛΙΚΑ : [...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά (Για το λαχμαντσούν): 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γραμ. κιμά χοιρινό 1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για[...]
Πηγή: greekcook.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | χοιρινό Διαφημίσεις 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά λίγο χοιρινό κιμά 1 κούπα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr