Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
250 γρ μαρμελάδα της αρεσκείας σας ( εγώ έβαλα 2 κορόμηλο και κυδώνι ) Για τη βάση 450 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ εποχή των μαρμελάδων έχει μπει για τα καλά. Φράουλες, κεράσια, ροδάκινα, βερύκοκα, αχλάδια, κορόμηλα, βανίλιες, όλα στη διάθεση της νοικοκυράς. Εγώ όμως,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα τζάνερα, τα πράσινα, σχεδόν σφαιρικά, κορόμηλα με την υπόξινη γεύση, γίνονται μια ιδιαίτερη μαρμελάδα με την προσθήκη πορτοκαλιού και λεμονιού. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ κόκκινα κορόμηλα (το βάρος χωρίς τα κουκούτσια) 400 ml γάλα 2 αυγά κτυπημένα 100-150 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (ανάλογα με τα γούστα, δείτε “Μυστικά”) 100[...]
Πηγή: cookpad.com/gr150 γρ αλεύρι 50 γρ corn flour (ή maizena) 800 γρ κόκκινα κορόμηλα 250 γρ ζάχαρη (ή 200 γρ καφετιά ζάχαρη) 50 γρ βούτυρο 2 αυγά 1 φακελάκι βανιλίνη 1 φακελάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το παντεσπάνι 6 ασπράδια αυγών χτυπημένα 6 κρόκους αυγών 160 γρ. βούτυρο 70 γρ. άχνη ζάχαρη 140 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 160 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr