Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Ο χαρακτήρας ενός ατόμου είναι το σύνολο των ιδιοτήτων, γνωρισμάτων και ικανοτήτων του, που καθορίζουν και ταυτόχρονα εκφράζονται με το μοναδικό τρόπο σκέψης,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο σημερινό επιδόρπιο έχει καταγωγή από μακριά...από την πόλη του Quebec στον μακρινό Καναδά, αν και είναι προφανές ότι η πραγματική του πατρίδα είναι η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 350 γρ. βούτυρο 700 γρ. αλεύρι 15 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κρόκοι αυγών 150 γρ. νερό 5 γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο Για την γέμιση[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τα φιρίκια 500 γρ. μήλα φιρίκια 750 ml γρεναδίνη Για το σερβίρισμα 500 ml κρέμα γάλακτος 30 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. μανούρι 30 γρ. φιστίκια Αιγίνης[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠήραμε φόρα με τα γλυκά και δεν κάνει (για ευνόητους λόγους)! Όμως δε μπορούσαμε να αντισταθούμε στην επιθυμία για πειραματισμό... Στην τελευταία μας ανάρτηση[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕστάλη από Ορφέα Τζανετόπουλο Αυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑυτό που σήμερα αποκαλούμε cheesecake, και τo φτιάχνουμε με ανούσια επεξεργασμένα δήθεν «τυριά», όπως προστάζουν οι συνταγές που παπαγαλίζουμε από[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ χαρακτήρας ενός ατόμου είναι το σύνολο των ιδιοτήτων, γνωρισμάτων και ικανοτήτων του, που καθορίζουν και ταυτόχρονα εκφράζονται με το μοναδικό τρόπο σκέψης,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο σημερινό επιδόρπιο έχει καταγωγή από μακριά...από την πόλη του Quebec στον μακρινό Καναδά, αν και είναι προφανές ότι η πραγματική του πατρίδα είναι η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr10 Πιπεριές Φλωρίνης (Γύρω στα 70 γρ. η κάθε μία) 100 γρ. σταφίδες μουλιασμένες σε 100 γρ. ούζο 200 γρ. Μανούρι 100 γρ. Κρέμα γάλακτος 3 ασπράδια χτυπημένα σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ: 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο, 120 γρ. Γραβιέρα Κρήτης τριμμένη, 120 γρ. Μανούρι τριμμένο, 120 γρ. Πεκορίνο Αμφιλοχίας τριμμένο, 120 γρ. Πιπεριές[...]
Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο 120 γρ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη 120 γρ. μανούρι τριμμένο 120 γρ. πεκορίνο Αμφιλοχίας τριμμένο 120 γρ. πιπεριές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr10 Πιπεριές Φλωρίνης (Γύρω στα 70 γρ. η κάθε μία) 100 γρ. σταφίδες μουλιασμένες σε 100 γρ. ούζο 200 γρ. Μανούρι 100 γρ. Κρέμα γάλακτος 3 ασπράδια χτυπημένα σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 150 γρ. μαργαρίνη 250 γρ. μπισκότα τριμμένα στο μπλέντερ 350 γρ. κρέμα γάλακτος 200 γρ. ανθότυρο 200 γρ. μανούρι 100 γρ. ξινομυζήθρα 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια, ξερά σύκα και μανούρι Μια πολύ χειμωνιάτικη και γιορτινή ταρτούλα για το τέλος του χρόνου να κλείσει νόστιμα ο χρόνος.[...]
Πηγή: cookstory.grΥλικά: (ταψί 21 εκατοστά) 300 γραμ. φύλλο για κανταϊφι 200 γραμ. βούτυρο γάλακτος (λυωμένο) 250 γραμ. άσπρο μαλακό τυρί (ανθότυρο, μανούρι ή φρέσκο[...]
Πηγή: greekcook.gr500γρ. (1 πακέτο) κανταΐφι 1 φλιτζ. λιωμένη μαργαρίνη ή βούτυρο 2 αυγά 2 φλιτζ. γάλα εβαπορέ φρεσκοτριμμένο πιπέρι για τη γέμιση 2 φλιτζ. ανθότυρο 1½ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό φρέσκιες ντομάτες 3 μεγάλες μελιτζάνες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό 300 γραμμάρια μανούρι 150[...]
Πηγή: sidagi.grΕπιστρέφουμε και πάλι κοντά σας φίλοι μας. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, προσπαθούμε να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι η Εύα δεν είναι πια στην παρέα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή είναι της Κικής και πρέπει να τη δοκιμάσετε! To τι ενθουσιασμό έχω δεν λέγεται!! Ετυχε της πλήρους αποδοχής όλων των μελών της οικογένειας και αφού[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλή σας μέρα!!! Να έχετε μιαν ήρεμη και νόστιμη εβδομάδα!!! Να σας γλυκάνω αποφάσισα σήμερα με μια παραδοσιακά ελληνική γλύκα... μια γλύκα που είναι όλο άρωμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr