Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 118 συνταγές
Ιστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΉταν μεγάλη πρόκληση να δημιουργήσω μία συνταγή για Quiche Lorraine. Γιατί; Πρώτον, είχα φάει μόνο 2 φορές στη ζωή μου και ομολογουμένως δεν είχα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ διαδικτυακός μας φίλος Nikos Dimopoulos του Greek Taste , μας έστειλε μήνυμα με συνταγή για την δική του Πίττα του Βοσκού. Τον ευχαριστούμε πολύ και του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια όσους ασχολούνται με το blogging ακόμα και δεν έχουν αράξει σε καμιά μια παραλία, ορίστε ένα νόστιμο και ελαφρύ φαγητό! χρειαζόμαστε 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠαναγίας έρχεται και όλο και κάποιο γλυκάκι θα φτιάξουμε για τους εορτάζοντες. Σας γράφω τη συνταγή για αμυγδαλόπιτα σιροπιαστή που έκανα και κάποιες τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη βάση 200 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη 80 γρ. βούτυρο 4-5 κ.σ. νερό Για τη γέμιση 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΝα σας γλυκάνω με ένα κεκάκι μια και τελειώνει η βδομάδα; Τώρα που έρχεται Σαββατοκύριακο και απ' ό,τι φαίνεται ο καιρός κάνει (τα τελευταία ελπίζω) κόλπα του,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο μπέικον, αρωματικό και κομψό, συνοδεύει εξαιρετικά τις Pappardelle Barilla, και με το μασκαρπόνε δένουν όλα τα υλικά αρμονικά. Μια απλή και εκπληκτική[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Είναι η γνωστή γαλατόπιτα, αλλά όχι γλυκιά όπως οι περισσότεροι την γνωρίζουν. Γαλατόπιτα φαγητό! Η πίτα αυτή δεν έχει φύλλο και θα[...]
Πηγή: bostanistas.grJean de Grylleau: «Τόσα χρόνια η Ελλάδα έδινε το πνεύμα της στη Δύση. Τώρα, όπως αναδημιουργείται η ελληνική κουζίνα μέσα από τη γαλλική γαστρονομία, η Δύση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής 600 γρ. (5 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 10 γρ. (1 κουτ. σούπας) ζάχαρη 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη 3 αυγά[...]
Πηγή: icookgreek.comΟ κ. Νίκος που μένει στο μακρινό Καναδά, και που τον θεωρούμε πια επίτιμο μέλος του hungry for life αφού κατά καιρούς μας στέλνει τις συνταγές του, μας[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr...σ' ένα μαγιάτικο στεφάνι Καλησπέρα σας από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη. Μια μέρα σήμερα καλοκαιρινή, πανέμορφη που μου θυμίζει συνέχεια ότι έφτασε ο Μάιος.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr