Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 500 γρ. κεφαλογραβιέρα: 400 γρ. τριμμένη γκούντα: 200 γρ. τριμμένη καρότα: 200 γρ. τριμμένα ζαμπόν: 150 γρ. βούτυρο: 250[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη βάση μπισκότα αμυγδάλου: 200 γρ. βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας σταφίδες ξανθές: 40 γρ. Για την κρέμα ανθότυρο ανάλατο: 250 γρ. αυγά: 2 κρόκοι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ μπισκότα τύπου digestive: 200 γρ. βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ανθότυρο ανάλατο: 250 γρ. αυγά: 2 κρόκοι και 1 ολόκληρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για ένα μεγάλο ταψί κανταΐφι: 500 γρ. τυρί κρέμα ή ανθότυρο: 400 γρ., λιωμένο με πιρούνι γάλα: 100 ml βούτυρο φρέσκο αγελαδινό: 225 γρ. Για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για την ζύμη λιωμένο βούτυρο γάλακτος 250 γρ. κρακεράκια-γαλέτες 500 γρ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα 4 κουταλιές της σούπας, τριμμένο Για τη γέμιση λιωμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ 2 πακέτα πτι μπερ Παπαδοπούλου (αν θέλετε Ολικής Άλεσης) μισή κούπα γάλα φρέσκο ½ σφηνάκι κονιάκ ξύσμα πορτοκαλιού και[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 230 γρ. ζάχαρη άχνη 1 μπαστουνάκι βανίλια λίγο αλάτι 3 αυγά Για[...]
Πηγή: icookgreek.com