Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Και με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕνα γλυκό με γέμιση κατίκι Δομοκού και γλυκό κυδώνι ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 200 γραμμάρια φύλλο κανταΐφι 50 γραμμάρια βούτυρο Κέρκυρας Γέμιση 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grNo Comments Yet. Πόσο ανιαρή θα ήταν η ζαχαροπλαστική εάν δεν υπήρχαν οι κρέμες και δη οι σοκολατένιες! Οι κρέμες είναι από τα πιο εύκολα γλυκά και δίνει την[...]
Πηγή: kopiaste.infoΥποσχέθηκα να σας μεταφέρω μερικές συνταγές απ΄ αυτό το βιβλιαράκι που είχε η μανούλα μου,και θα αρχίσω με την σταφιδόπιτα, γιατί έχω ακόμα στο στόμα την[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρώτα οι αλλαγές. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ότι πιστεύεις ότι κάπου βάλτωσες, ότι προσπαθείς να σηκώσεις το πόδι από κάτω κι η γαλότσα είναι όλη[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΖητείται νονός! Το φτιάξα χτες για να το πάω σε φίλους με ότι υλικά είχα και δεν είχα και δεν πρόλαβα να το βαπτισω. Θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΌσοι περιμένετε να διαβάσετε σήμερα συνταγές δικές μου, είστε γελασμένοι. Σήμερα θα διευρύνω τους γαστριμαργικους σας ορίζοντες, οχι με τον συνηθισμένο τρόπο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΤο κυδώνι είναι πολύ διαδεδομένο και γνωστό στον Ελληνικό κόσμο. Στην αρχαία Ελλάδα το πολυτελές αυτό φρούτο είχε αφιερωθεί στη Θεά Αφροδίτη και συμβόλιζε τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grComments are closed. Ο Μπακλαβάς είναι ένα πλούσιο γλυκό, που γίνεται με πολλές στρώσεις φύλλων ανάμεσα στα οποία μπαίνουν διάφοροι ξηροί καρποί και ποτίζεται[...]
Πηγή: kopiaste.info1 κιλό καθαρισμένο κολοκύθι 1,5 κιλό ζάχαρη 2 και 1/4 κούπες νερό 1/4 της κούπας γλυκόζη 2 και 1/4 κ.γ ξινό 1 βανίλια Μέθοδος Εκτέλεσης 1. Καθαρίζουμε το[...]
Πηγή: akispetretzikis.com