Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 269 συνταγές
ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ Περισυ σας είχα παρουσιάσει αυτο το κέϊκ, που έκρυβε ενα ασυνήθιστο υλικό : την μελιτζάνα. Ισως κάποιοι σκέφτηκαν οτι ήταν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ φίλη μου η Δήμητρα μου έφερε μούστο από το χωριό της. Επί τω έργω λοιπόν να φτιάξω την πρώτη μουσταλευριά της χρονιάς! Υλικά για 5-6 μπολάκια: 5 ποτήρια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 400γρ καλαμπόκι (κονσέρβα) 1 πράσο ψιλοκομμένο ή φρέσκο κρεμμυδάκι 2 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ αλεσμένα 1 φλυντζάνι αλεύρι καλαμποκιού 2 κουταλάκια μπέικιν 3/4 φλυντζανιού ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη 4 αυγά 2 βανίλιες 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η "τουρτα σιμιγδαλιου με σοκολατα", οπως ονομαζεται στα ιταλικα, ειναι μια υπεροχη ταρτα! Βαση απο τριφτη ζυμη, γεμιση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο 1 σκ. σκόρδο 1 ντομάτα 1 πιπεριά κόκκινη 250 γρ. μανιτάρια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό 1 φλ. βρασμένα[...]
Πηγή: argiro.grΗ βρώμη είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά. Οι φυτικές ίνες χωρίζονται σε δύο τύπους: τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. καρότα ή και λιγότερα 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα 300 γρ. καστανή ζάχαρη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Είπαμε, οι φράουλες είναι πειρασμός και πρόκληση για την δημιουργία νόστιμων γλυκών! Ακόμη ενα κεκάκι με τον κλάσσικο και πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΊσως στο βάθος ενός ντουλαπιού σας έχει απομείνει ξεχασμένο ένα βαζάκι γλυκό κ ουταλιού δαμάσκηνο ή μήλο ή βερύκοκο. Μην περιμένετε να τα αξιοποιήσετε στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ (PASTA GENOVESE) Γ ια το παντεσπανι εχουμε μιλησει αναλυτικα εδω . Οπως ειχαμε δει, η πρωταρχικη μορφη του, ηταν η pasta genovese (παστα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 1 συσκευασία γάλα εβαπορέ των 340 γραμμαρίων 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 3/4 φλιτζανιού ελαφρύ σιρόπι καλαμποκιού[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα Για το παγωτό 2 φλιτζάνια (450 g) τυρί μασκαρπόνε 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες 2/3 φλιτζάνι (130 γραμμάρια)[...]
Πηγή: sidagi.grΤούρτα με σοκολάτα Lacta triple caramel flavors. Τραγανή κρούστα με φεγεντίνη, πραλίνα φουντουκιού και σοκολάτα. Παντεσπάνι φουντουκιού Joconde. Μια κρέμα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr1 και 1/2 πακέτο μπισκότα (45 μπισκότα πτι-μπερ) 250 γρ. βούτυρο (μαργαρίνη) 1/2 πακέτο κακάο (60 γρ. ή 6 κ.σ.) 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι γάλα τρούφα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 240γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180γρ.καλαμποκάλευρο 1κ.σ.σόδα φαγητού 1πρέζα αλάτι 220γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 160γρ.ζάχαρη 2αυγά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠεϊνιρλί Προετοιμασία 10 λεπτά Εκτέλεση 20 λεπτά Συν. Χρόνος 30 λεπτά Το πιο εύκολο πεϊνιρλί από τον Τάσο Αντωνίου! Λιωμένο τυρί, τραγανό μπέικον συνθέτουν[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Οταν έφτιαξα την φανταστική μαρμελάδα λεμόνι ( εδώ ), η πρώτη σκέψη μου ήταν να την χρησιμοποιήσω για να φτιάξω μια τάρτα. Την δοκίμασα μόνη της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρειαζόμαστε 1 ετοιμο κέικ της επιλογής σας Μερέντα Θρυμματίζουμε το κέικ και ανακατεύουμε με την μερέντα να γίνει ένα μείγμα. Τοποθετούμε σε καλούπια[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 125 γρ. κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος 3 κ.σ. μέλι 2 περίπου κ.σ. βούτυρο αγελάδος ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1 χούφτα αμύγδαλα ωμά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Shutterstock] Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το έχω ξαναγράψει...) Αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr30/12/16 Χρυσή βασιλόπιτα με «χρυσό» αλεύρι καλαμποκιού μια πρόταση για όσους δεν συμπαθούν τις κλασικές βασιλόπιτες ή θέλουν το κάτι διαφορετικό. Μην[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ Μας είχα λείψει οι μηλόπιτες και τώρα που έχει και πάλι φρέσκα και λαχταριστά μηλαράκια, συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε νέες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο cheesecake το έχουμε λατρέψει μικροί και μεγάλοι και έχουμε δει αμέτρητες παραλλαγές του και με διάφορες γεύσεις, μιας και μπορείς να χρησιμοποιήσεις[...]
Πηγή: ediva.grΓια τη ζύμη 2 ποτ. ελαφρύ ελαιόλαδο 1 ποτ. ζάχαρη 1/2 ποτ. χυμό πορτοκάλι 1/2 ποτ. drambuie 1 κουτ. γλυκ. τζίντζερ σκόνη 2 κουτ. γλυκ. σόδα 2 κουτ. γλυκ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr