Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη στους λάτρεις του καυτερού φαγητού (κάποια από Χ. μου έρχεται στο μυαλό...). Μαρμελάδα καυτερής πιπεριάς με τομάτα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣουτζούκια με πετιμέζι και μουσταλευριά !!!Ακολουθώντας την παράδοση κάθε χρόνο!!! Συνταγή: Τρεις κουπες μετριες πετιμεζι τρεις κουπες νερο να γινει χλιαρό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕξαιρετικά ελληνικά προϊόντα Από τα ελληνικά προϊόντα που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό, ιδού μια επιλογή από τα καλύτερα, αυτά που ιδιαιτέρως μας άρεσαν για[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΝόστιμα κι υγιεινά pancakes -αμερικάνικες τηγανίτες- για το Πρωινό μας, για το Κυριακάτικο πρωινό μας, που το θέλουμε και πρέπει να είναι χαλαρωτικό, νωχελικό,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΈνα γλυκό για τα κεράσματα των Χριστουγέννων, απολαυστικό και για τις μέρες της νηστείας! Φτιάξτε την από τώρα, για να αναμειχθούν οι γεύσεις και να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι γιορτάζουμε εμείς οι Αθηναίοι; Την αρχή του πολέμου (εν προκειμένω, αρκούμαστε στην καθιερωμένη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940) ή το τέλος της κατοχής (εν[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι κάνεις όταν περιμένεις επισκέψεις και δεν έχεις τίποτα για κέρασμα; Και μάλιστα όταν αυτά που έχεις προς αξιοποίηση είναι «περιορισμένων[...]
Πηγή: bostanistas.grΦίνο, μεταξένιο, ανατολίτικο γλυκό το Μαλεμπί του Νερού. Μια υπέροχη πορτοκαλένια κρέμα, μια αθώα κρέμα σχεδόν παιδική, με έντονους τους τόνους των αιθέριων[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚάθε ξεκίνημα εποχής, περιλαμβάνει πολλές δουλειές, είτε στην κουζίνα είτε εκτός. Αυτό τον καιρό εδώ, φρούτα εποχής χρειάζονται φροντίδα για να έχουμε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤελειώνει ο Αύγουστος σήμερα και ο τρύγος έχει τελειώσει κι αυτός στην περιοχή μας πριν καλά καλά αρχίσει φέτος, όπως έγραψε χαρακτηριστικά μια τοπική[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέχρι να το σκεφτούμε! Τι κάνεις όταν περιμένεις επισκέψεις και δεν έχεις τίποτα για κέρασμα; Και μάλιστα όταν αυτά που έχεις προς αξιοποίηση είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό τον συντάκτη Ευα Μονοχαρη Ο Δημήτρης όταν μου ετοίμασε πρωινό, διάλεξε να μου φτιάξει τηγανίτες, νομίζω δεν μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή! Τηγανίτες[...]
Πηγή: funkycook.gr