Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Τα αμύγδαλα δεν προορίζονται μόνο για τα γλυκά, έγραφα τις προάλλες. Σήμερα περιγράφω το πώς από τσάγαλα μετατρέπονται, χωρίς να βγάλουν το περίβλημά τους, σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κουζίνα του Πόντου Και να θέλεις να το αποφύγεις είναι αδύνατον. Ο λόγος για το Ραγιάν, ένα μικρό κατάστημα στην πλατεία Αθωνος στην Θεσσαλονίκη όπου δίνουν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας τους και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε έξυπνους και ευφάνταστους τρόπους για να εντάξουμε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤο κουμκουάτ ανήκει στην οικογένεια των εσπεριδοειδών και περιλαμβάνει 5 είδη αειθαλών θάμνων ή δέντρων. Η καταγωγή του είναι από την Κίνα στην Ευρώπη έφτασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣυνεχίζω με τουρσί αλλά αυτή τη φορά κάτι ασυνήθιστο. Όταν έφτιαχνα το γλυκό και τη μαρμελάδα η φίλη μου η Νένα λέει φτιάξε τουρσί και αμέσως έφτασε συνταγή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 ζύμη για πίτσα 2 φλιτζ. πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Αγρινίου χοντροτριμμένο 6 φέτες ζαμπόν ⅓ φλιτζ. χυμός ντομάτας ⅓ κ.γ. πιπέρι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 μικρή κονσέρβα[...]
Πηγή: cooklos.grΤο κουμκουάτ ανήκει στην οικογένεια των εσπεριδοειδών και περιλαμβάνει 5 είδη αειθαλών θάμνων ή δέντρων. Η καταγωγή του είναι από την Κίνα στην Ευρώπη έφτασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣυνεχίζω με τουρσί αλλά αυτή τη φορά κάτι ασυνήθιστο. Όταν έφτιαχνα το γλυκό και τη μαρμελάδα η φίλη μου η Νένα λέει φτιάξε τουρσί και αμέσως έφτασε συνταγή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌταν είσαι αποδέκτης μιας μεγάλης ποσότητας από οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, πρέπει να βρεις τρόπους να το αξιοποιήσεις πριν σου χαλάσει, γιατί πόσο μπορείς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ ΕΦΕΤ με γνώμονα τη διασφάλιση της διάθεσης ασφαλών τροφίμων και την προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές, ενισχύει τους ελέγχους[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΒλέπετε πως περιποιούμαι το μάστορα του σπιτιού με γλυκάκια για να τον καλοπιάνω να τελειώσει τα ατέλειωτα!! Το μελιτζανάκι αυτό είναι τύπου Σαντορίνης[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα γλυκά του κουταλιού, οι μαρμελάδες, τα τουρσιά στο ξύδι ή στην άλμη, αποτελούσαν παλαιότερα μιαν αναγκαιότητα. Η ζάχαρη, το αλκοόλ, το ξύδι και το αλάτι, ο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαππαρίτσα ξερή αλλά και τουρσί φέραμε μπόλικη από τη Σίφνο . Ευκαιρία λοιπόν για μια εύκολη τυρόπιττα, με άρωμα κυκλαδίτικων διακοπών. Υλικά 150 γρ.βιτάμ 110[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΔύο φορές το χρόνο στον κήπο βρέχει λεμόνια. Κίτρινα, σφιχτά και ζουμερά, χωρίς οποιαδήποτε προσθήκη ενισχυτικού στο έδαφος. Mια νέα εποχιακή παρασκευή με[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 3-4 μέτρια αχλάδια 18-240 γρ. δαμάσκηνα 145 γρ. νερό 145 γρ. άσπρο κρασί 60 γρ. καστανή ζάχαρη 3 κουτ. σούπας στραγγισμένα βερίκοκα τουρσί. Για το[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.gr