Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 145 συνταγές
Υπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΧωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ολικής , με φυσική γλύκα και καθόλου κόπο!΄ Ένα μπουκάλι "κομμένος" μούστος είχε παραμείνει στην κατάψυξη από πέρυσι, περιμένοντας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΥΛΙΚΑ: 1κιλο αλευρι μαλακο 300γρ.μουστος 300γρ.ζαχαρη 150γρ.λαδι καλο. 2 κ.γ.σοδα 1κ.γ.κανελα 1κ.γ.γαριφαλο ½ φλυτζανι χυμο πορτοκαλιου[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΧτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΧωρίς καθόλου ζάχαρη αποτελούν υπέροχο γλυκό συνοδευτικό για τον καφέ ή το τσάι. Τεμπέλιασα και δεν τα φωτογράφισα. Στην επόμενη δόση θα το κάνω και θα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grTα καλοκαίρια, όσο ήμουν ακόμα μικρή, δεν καθόμουν σπίτι και ρέμβαζα όπως ίσως όλα τα παιδάκια του χωριού ή έτρεχα στις παραλίες όπως τα ξαδέρφια μου από την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΠαρασκευή βράδυ, βρέθηκα με 12 λίτρα μούστο και 6 κιλά δαμάσκηνα. Καταλαβαίνετε με τι ασχολήθηκα όλο το σκ... Όλο το πρωινό του Σαββάτου σούρωνα και έβραζα το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜούστος- μουσταλευριά. Υλικά: 8 κιλά μούστο 12 κουταλιές στάχτη 1,1/4 της κούπας αλεύρι Κανέλα Καρυδόψιχα χοντροκομμένη Σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε τη στάχτη σε[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΔεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ εποχή του τρύγου τελειώνει και σύντομα θα βρεις μούστο για απολαυστική μουσταλευριά και πετιμέζι . Με το σιρόπι λοιπόν του σταφυλιού ετοιμάζουμε αρωματικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html