Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Πιπεριές... η τελευταία σοδειά του κήπου μας!!! "Γέμισε ο τόπος πιπεριές!!!!!" έλεγαν οι μικρές και γελούσαν... "τρέξε να δεις" με τραβούσαν, από πού αλλού;;;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κιλό κυδώνια, πολύ καλά πλυμένα* 1/2 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1/4 φλιζ. τσαγιού μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι, κομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr6 μεγάλες τορτίγιες 450 γρ. μανιτάρια σε φέτες 340 γρ. καλαμπόκι βρασμενο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 ιπεριά φλωρίνης 1 μεγάλη ντομάτα σε κομμμάτια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 6-8 άτομα) Τουλπάνι και σπάγκος. 1/2 κεφάλι σκόρδο. 1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα. 1/4 από ένα ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα κλαράκια. 2 φύλλα δάφνης.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 5 άτομα) 5 αυγά βραστά mollet, ξεφλουδισμένα (από την ώρα που αρχίζει να βράζει το νερό μετράμε 4 λεπτά και τότε το μεν ασπράδι έχει πήξει, ο δε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 κιλά χταπόδι {βρασμένο και κομμένο} 1 κρεμμύδι {ψιλοκομμένο} 1 πιπεριά Φλωρίνης {κομμένη σε λεπτές λωρίδες} 1 κουταλιά ζάχαρη 1 πιπεριά πράσινη κέρατο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα ψάρια μαζί με τα λαχανικά δημιουργούν έναν εξαιρετικό ζωμό, ο οποίος, παγώνοντας, θα κρατήσει τα αρώματά τους, δίνοντας στο πιάτο όχι μόνο μια όμορφη όψη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τις τηγανίτες: 1,8 κιλά κολοκυθάκι τριμμένο Αλάτι και λευκό πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο 400 γρ. φρέσκιες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 κιλό πατζάρια (μόνο οι βολβοί) αλάτι, πιπέρι, ξύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 κ.σ. ζελατίνη σε σκόνη τρυφερά μαρουλόφυλλα και ραπανάκια για το[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕίναι ένα πολύ νόστιμο ντιπ. Αλλά και υπέροχο συνοδευτικό για κρέατα. Εγώ το χρησιμοποιώ στην Μεξικάνικη κουζίνα γιατί μου αρέσει η πικάντικη γεύση του. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τις τηγανίτες: 1,8 κιλά κολοκυθάκι τριμμένο Αλάτι και λευκό πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο 400 γρ. φρέσκιες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ πιο εντυπωσιακός τρόπος να σερβίρετε ριγανάδα σε τραπέζι!!! Υλικά Για τη βάση 5 κριθαρένια παξιμαδια (μεγαλα) 1 μικρο κρεμμυδακι (μεγεθος βερυκοκου) 1 πρεζα[...]
Πηγή: greekmasa.grFor English, scroll down Μπορεί ο καιρός να έχει αρχίσει να χαλάει...το αγαπημένο μου Φθινόπωρο να έχει μπει για τα καλά αλλά εμείς εδώ δεν έχουμε μπει στους[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά: 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ολικής(περίπου) 4 μεγάλα καρότα τριμμένα 1 κ.γ αλάτι 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί Εκτέλεση: Σε ένα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜόλις ελαβα ένα πολύ ευχάριστο μηνυματάκι από την Έυα ότι κέρδισα στον Φάνκυ διαγωνισμο που διοργάνωσε μέσα από το Μπλογκ της!! Η χαρά μου απερίγραπτη όχι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grFor the recipe in English click here Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου φίλοι κ φίλες, από τη συννεφιασμένη Ζάκυνθο! Μετά τη χτεσινή καταιγίδα ο καιρός εξακολουθεί[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΓια να έχετε παντζάρια όλο το χρόνο έτοιμα βρασμένα. Τι χρειαζόμαστε: 2 - 3 κιλά παντζάρια λίγη ζάχαρη ξύδι 5 - 6 σκελίδες σκόρδο Βράζουμε τα παντζάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑύριο λοιπόν που είναι 25η Μαρτίου, στο τραπέζι μας θα υπάρχει ο πατροπαράδοτος μπακαλιάρος σερβιρισμένος με μπόλικη σκορδαλιά. Και μετά??? Ένα γλυκάκι δεν το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr530 γρ κουνουπίδι 2 μεγάλα αυγά 100 γρ extra mature cheddar 40 γρ αλεύρι αμυγδάλου (αν δεν έχετε αντικαταστήστε με αλεύρι ολικής) 1/2 κουτ.γλ. baking powder[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 9 κομμάτια μπράουνις: 1 μεσαίου μεγέθους πράσο χοντροκομμένο (τα τρυφερά μέρη) 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 140 γρ. φρέσκα μανιτάρια πλευρωτά ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 κρεμμύδι ξερό 1 σκ. σκόρδο 200 γρ. μανιτάρια c hampignon μεσαία 50 γρ. ελαιόλαδο 1 καρότο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 5 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνήθως τα λεμόνια μας τα αφήνουμε πάνω στο δέντρο μέχρι να τα χρειαστούμε κι έτσι μας κρατάνε μέχρι το καλοκαίρι. Βέβαια, αφού έχουν ωριμάσει πια, πέφτουν[...]
Πηγή: bostanistas.gr