Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Είναι μία παραλλαγή από τις τηγανίτες,μόνο που δεν τηγανίζονται αλλά ψήνονται πάνω σε πέτρα.Τα παλιά τα χρόνια στα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 250 γρ. (περίπου) μικρά καλαμαράκια (καθαρισμένα και τεμαχισμένα), 12 μέτριες ωμές γαρίδες, ξεφλουδισμένες, με την ουρίτσα τους στη θέση[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο ψητό λαβράκι σε κρούστα αλατιού αλλά και οποιοδήποτε σχεδόν ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή σας μέρα! Εχθές ήταν τα γενέθλια της μικρής Βασιλικούλας μας! Έκλεισε τα τέσσερα το ζουζουνάκι μας και καθώς το βλέπω να γίνεται μια μικρή δεσποινιδούλα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΈχετε προσέξει μερικές τούρτες πόσο όμορφες σοκολατένιες δαντέλες έχουν ολόγυρα; Ε λοιπόν δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτιάξετε κι εσείς. Τη δοκιμή μου την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ κατσαρίδα ή rissoides desmaresti, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι είδος γαρίδας. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα! Εχθές ήταν τα γενέθλια της μικρής Βασιλικούλας μας! Έκλεισε τα τέσσερα το ζουζουνάκι μας και καθώς το βλέπω να γίνεται μια μικρή δεσποινιδούλα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈκθεμα στο λιμάνι του Βόλου Ο Βόλος αποτελεί μια παραθαλάσσια, επαρχιακή, μεγάλη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας σε απόσταση μόλις 3,5 ώρες από την Αθήνα. Δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ τρύγος έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Οπότε τι πιο επίκαιρο από ένα μπολάκι μυρωδάτη μουσταλευριά. Υλικά: 7 κούπες μούστο 1/2 κούπα στάχτη από ξύλα 1 κούπα[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Σας αρέσουν τα μανταρίνια; Τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε και τα αμυγδαλωτά μανταρινιού μόλις τα δοκιμάσετε, αν δεν τα ξέρετε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 100 γρ αλεύρι100 γρ νερό25 γρ τσίπουρο με γλυκάνισο25 γρ ηλιέλαιο2 μλ χυμός λεμονιούΕκτέλεση Βήμα 1: Στο χέρι ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Βήμα[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΤην τελευταία εβδομάδα, ανάμεσα στα τρεξίματα και τις υποχρεώσεις, ανεβοκατέβαινα τη Σοφοκλέους αλλά και τα πέριξ της Πλατείας Κλαυθμώνος για προμήθειες για[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την Γέμιση 2 λουκάνικα χωριάτικα 200 γραμμάρια μουζδροβο δεντρολίβανο ή λουίζα λίγο μπούκοβο 1 σφηνάκι τσίπουρο (και ούζο ταιρίαζει) Για το Κουρκούτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜερίδες 10 Προετοιμασία 30 λεπτάΨήσιμο 50 λεπτάΣυνολικός χρόνος 1 ώρα 20 λεπτά Cook ModeΓια να μην κλείσει η οθόνη σας. ΚατσαρόλαΜακρόστενη φόρμα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΜε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr