Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Για 6-8 άτομα 1 1/4 κούπα αμύγδαλα 8 ασπράδια αβγών 1 κούπα ζάχαρη 1/2 κούπα αλεύρι Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής 6 κουταλιές της σούπας κοφτές, αλεύρι 2[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Μικρά, αφράτα, νόστιμα με την επίγευση του ταχινιού, νηστίσιμα με μαργαρίνη ή αρτύσιμα με βούτυρο, μας συνοδεύουν στον καφέ για ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Τεμαχίζουμε και μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για πολύ λίγο . Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα 200 γρ. ζάχαρη και το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ: 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 30 γρ. κακάο 6 ασπράδια αυγών 30 γρ. ζάχαρη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 300 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓιορτάσαμε και τα 7α γενέθλια! Το φετινό μας θέμα "ποδόσφαιρο". Στολίσαμε τον κήπο , φτιάξαμε σουπλά από γήπεδο ποδοσφαίρου και διακοσμήσαμε τα μικρά[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠάρτυ Nerf φέτος! Και η τούρτα μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη απο ενα γιλέκο nerf! Υλικά για το κέικ 4 αυγά 100 γρ βούτυρο αγελάδος 50 ml ελαιόλαδο 150 γρ[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grIt's been a long time since I posted a recipe in my blog and also many days have passed from my latest post. December proved not so easy... many obligations[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΈνα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Μικρά, αφράτα, νόστιμα με την επίγευση του ταχινιού, νηστίσιμα με μαργαρίνη ή αρτύσιμα με βούτυρο, μας συνοδεύουν στον καφέ για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΜια υπέροχη εύκολη και γρήγορη σοκολατένια τάρτα που θά λατρεψετε εσείς, τα παιδάκια και οι καλεσμένοι σας! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τσέρκι 24 εκ. 14-16 μομμάτια Για την βάση μπισκότου: 20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρμ. μπισκότα γεμιστά, τριμμένα καλά σε σκόνη 30 γρμ. αμύγδαλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕύκολα και γρήγορα μοσχομυρωδάτα μπισκοτάκια αμυγδάλου με κομμάτια σοκολάτας. Η συνταγή είναι τόσο γρήγορη και εύκολη που μπορείτε να τα φτιάξετε το πρωί για[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr9 Απρ 2014 Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. αλεύρι Για την κρέμα : 400 ml γάλα 100 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookcool.grΜια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πρωτότυπη και μοναδική συνταγή για μηλόπιτα με βάση από κανταΐφι, και για επικάλυψη, υπέροχο κράμπλ αμυγδάλου. Με μήλα, αχλάδια, σταφίδες, φρέσκο τζίντζερ,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΦέτος για το 2015, σας έφτιαξα άλλη μια βασιλόπιτα. Βασιλόπιτα joconde, (γιοκόντ), μια αλλιώτικη... βασιλόπιτα, για αλλιώτικα... γούστα. Με αφράτο μπισκουί[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΈνα υπέροχο δροσερό και απολαυστικό γλύκισμα. Κρέμα τυρί με ένα απαλό τόνο από άρωμα νες καφέ, φρέσκες φράουλες, και τραγανό κράμπλ αμυγδάλου. Απολαύστε το![...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για ν’ αφρατέψουν. Αλέθουμε τα καρύδια ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Για την βάση, ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη, το ασπράδι αυγού και το λιωμένο βούτυρο. Στη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr