Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕδώ και καιρό ψάχνω τον τρόπο να φτιάξω κάποια μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη... παρόλα αυτά υπήρχε το πρόβλημα ότι δεν μπορούσα να βρω συμπυκνωμένο χυμό μήλου που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για τα πράουστα ή πραούστια που αφθονούν στη Σαμοθράκη έχουμε ξαναμιλήσει ΕΔΩ . Είναι από τις ποικιλίες του δαμάσκηνου που αγαπώ πολύ γιατί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κι έτσι πέρασαν ακόμα μια φορά οι διακοπές... μίνι αλλά διακοπές!! Αυτό ήταν... εχθές το απόγευμα γέμισα μάτια, ψυχή και νου με το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr"Μαράκιιιι, έλα, έτοιμο το απογευματινό σου! Πλένε χεράκια, κάθισε και φάε την φέτα σου! Ύστερα πάλι παιχνίδι!" ακούγεται μια γερασμένη αλλά ζωηρή και γεμάτη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Κι έτσι πέρασαν ακόμα μια φορά οι διακοπές... μίνι αλλά διακοπές!! Αυτό ήταν... εχθές το απόγευμα γέμισα μάτια, ψυχή και νου με το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για τα πράουστα ή πραούστια που αφθονούν στη Σαμοθράκη έχουμε ξαναμιλήσει ΕΔΩ . Είναι από τις ποικιλίες του δαμάσκηνου που αγαπώ πολύ γιατί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr