Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Τα κάστανα είναι από τους αγαπημένους μου χειμωνιάτικους καρπούς. Έτσι σίγουρα δεν θα παρέλειπα να φτιάξω και τρουφάκια κάστανο. Υπέροχος πουρές κάστανο,[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κεφαλάκι (αρνίσιο ή κατσικίσιο) 1 λεμόνι 1 πατάτα 1 καρότο 1-2 φύλλα δάφνης αλατοπίπερο 1/4 κούπας μαργαρίνη Οδηγίες 68 Minutes Βράζουμε το κεφαλάκι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ λέξη γκάμον προέρχεται από τα λατινικά gamba που θα πει μπούτι και πρόκειται για χοιρινό μπούτι. Γκάμον υπάρχει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και η διαφορά του[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1,3 κ. μοσχαρίσιο κρέας (χτένι της σπάλας) ή χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 1 κ. (ή 4 μέτρια) κυδώνια 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr\ Το γκούλας είναι γνήσια Ουγγρική σπεσιαλιτέ !!! Συνοδεύουμε με πουρέ,τηγανητές πατάτες ,πιλάφι . Υλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr\ Το γκούλας είναι γνήσια Ουγγρική σπεσιαλιτέ !!! Συνοδεύουμε με πουρέ,τηγανητές πατάτες ,πιλάφι . Υλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 kg. πανσέτα, με το δέρμα της, χωρίς κόκκαλο 4-5κγ ηλιέλαιο 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 8 2 κ.σ. σκόρδο, σπασμένες 10 κλ. θυμάρι 3 φύλλα δάφνης[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. κρεμμύδι 300 ml. Ντοματοχυμό 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 150 ml. Λάδι 2 φύλα[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΣΤΑΝΟ Τα κάστανα είναι απο τους αγαπημένους μου χειμωνιάτικους καρπούς! Ετσι σίγουρα δεν θα παρέλειπα να φτιάξω και τρουφάκια κάστανο! Υπέροχος[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 2-3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 2 κ.σούπας ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. σέλερι[...]
Πηγή: sidages.grΣήμερα είμαι ενθουσιασμένη με το φαγητό μου. Κλασσικό πιάτο, ποιος Έλληνας δεν έχει φάει γίγαντες πλακί αλλά με δυο μικρές προσθήκες στην βασική συνταγή. Το[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μισό φλιτζάνι σέλερι[...]
Πηγή: sidagi.gr2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 πιπεριά 2 κουταλιές της σούπας μπούκοβο 1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας κόκκινη γλυκιά πάπρικα 4 μεγάλα[...]
Πηγή: sidagi.grΗ διαδικασία παρασκευής του παστουρμά (σημειώστε την κοινή ρίζα με το παστράμι) ξεκίνησε από τον τρόπο διατήρησης του κρέατος από τους Τούρκους καβαλάρηδες,[...]
Πηγή: greekcook.gr