Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Χτες τα παιδια μου γκρίνιαζαν για το τι θα τρώνε,τη Μ.Εβδομάδα,που νηστευουμε, στο πρωινό τους(στο οποίο είναι παράδοση να...καλοτρώμε,οταν είμαστε off[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚι αν απορειτε και αμφιβαλετε,σπευδω να σας πω οτι ειναι και νηστισιμο και πεντανοστιμο! Μια απο τις πιο πρωτοτυπες και νοστιμες συνταγες που εχω βρει στη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια απλή νοστιμιά για τις μέρες της νηστείας σε χρόνο γρήγορο... ΥΛΙΚΑ Γέμιση:100 γρ. κουβερτούρα πικρή100 γρ. κρέμα φυτική1/2 κ.γλυκού κανέλα Ζύμη:300[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜες τη ζέστη του Μαγιού,που περισσότερο μεσοκαλόκαιρο θύμιζε,ο γιός μου αποφάσισε!...."στη γιορτή μου αυτό θέλω" είπε(αφού μου το ζητούσε από τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαι στη φράουλα πιπέρι! Κατακόκκινη εκείνη,φρέσκια και δροσερή,ροζουλί αυτό και αρκούντως φλογερό....αγαπήθηκαν τρελά και προέκυψε γάμος μεγαλοπρεπής! Αν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜπήκε ο Δεκέμβρης! Στολίσαμε το σπίτι χριστουγεννιάτικα και περιμένουμε το κρύο και τα χιόνια όπως μας υποσχέθηκε η Ε.Μ.Υ στο έκτακτο δελτίο της. Μην ακούσω[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕίναι το κέικ που ζήτησε η φοιτήτρια,πλέον,κόρη,φεύγοντας,από το πατρικό, μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Είναι το κέικ που κρύβει την αγάπη 3,εκείνων[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚι αφού ξεκινήσαμε με τα πρωτοχρονιάτικα... σας παρουσιάζω, το ιδανικό,αγαπημένο μου γλυκό για το τραπέζι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Από τότε που με[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈχει και η νηστεία τις νοστιμιές της....Τελευταία,δε,νομίζω,πως εξελίσσεται σε τόσο γκουρμέ,που πια δεν είναι νηστεία...Αυτό εδώ είναι το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτην ουσία είναι μια παραλλαγή του κέικ μαυροδάφνης που είχα αναρτήσει όταν το μπλογκάκι μου ήταν πολύ μωρό(μόλις στο πρώτο του μήνα,Μαιος του 2007)...από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια ουρανίσκους...γλυκούς με έφεση στις παιδικές γεύσεις...σαν τον δικό μου,σαν του γιου μου...σαν της 17χρονης κόρης μου που την έφτιαξε(η cook απλά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑν αύριο τσικνίσετε σας το προτείνω ως ένα δροσερό και όχι πολύ γλυκό(παρά την λευκή σοκολάτα) επιδόρπιο. Δεν χρειάζεται πολλά πολλά και αντί να το βάλετε σε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣπίτι μας αγαπάμε τα σουφλέ!(αυτό δεν είναι έκπληξη...) Εγώ ακόμη περισσότερο ,γιατί γίνονται στο πι και φι...ακόμη και από την προηγούμενη μπορούμε να τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠριν σας δώσω τη συνταγή γι'αυτό το κεικ,επιτρέψτε μου την εισαγωγη...γιατι θα σκασω αν δεν το πω! Ένα απο τα πράγματα που αντιπαθώ στα της κουζίνας,είναι τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤις προάλλες που έκανα την Πίτσα της νηστείας και της χορτοφαγίας ,καθώς ετοίμασα το ζυμάρι,μου φάνηκε πολύ σε ποσότητα, για μια μόνο πίτσα,μα και λίγο για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜα απίστευτα αφράτο και πλούσιο. Σιχαίνομαι τα αυγά στο παγωτό. Δε με πείθεις με τίποτα να τα βάλω,γιατί ακόμη κι αν τα παστεριώσω, υπάρχει η ανάμνηση παγωτού[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑπίστευτα πορτοκαλένιο,σκανδαλιστικά νόστιμο,δροσερό στη γεύση,ναι,έγινε αγαπημένο.... Ξεφυλλίζοντας περιοδικό με τούρτες ζαχαρόπαστας,έπεσα πάνω σε ένα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαταναλώνεται,σπίτι μας,παντός καιρού,σε μεγάλες ποσότητες.Με ταξιδεύει σε μωρουδίστικες εποχές,εικόνες σε παλιές καρτ ποστάλ, με άρωμα βανίλιας και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα Σ/Κ είναι παντα μια καλή εκαιρια για να ευχαριστηθούμε το πρωινο μας, το οποιο βεβαιότατα πρεπει να μοσχομυρίζει και επιπλεον να είναι και γλυκό. Τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑγαπημένη σαν μια κρεμ καραμελέ! Και γρήγορη.... Μόνο ζάχαρη, γάλα και κορν φλάουερ! Τη βρήκα στο Ζάχαρη και Αλεύρι,μαζί με πολλές άλλες νόστιμες συνταγές.[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑν αγαπάτε τα βουτυρένια μπισκότα τύπου Δανίας,αυτή είναι η συνταγή σας...Θα τα φτιάχνετε ξανά και ξανά,χωρίς καθόλου κόπο...Στη στιγμή!-ούτε μίξερ,ούτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΌπου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια παραλλαγή του μαμαδίστικου μπισκοτόγλυκου των παιδικών μας χρόνων... Αναποδογυρισμένο,με μπισκότα,σοκολατάκια καραμελένια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαι μετα απο τα νηστισιμα...έφτασε και η ώρα της αμαρτίας! Το μπανόφι είναι συνθετη λέξη,απο το banana και toffee(οπου toffee,μια καραμελενια σως βουτυρου και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓιορτάζουμε και κερνάμε! Όχι το μπλογκ,ούτε κι εγώ,μα ο καλός μου! Έτσι χθες του ετοίμασα σοκολατάκια φουλ του ουίσκι και της bitter,για να κεράσει στη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ πορτοκαλόπιτα ,λέει ο μπλόγκερ, είναι από τις πιο διαβασμένες αναρτήσεις του cook the book. Λοιπόν,δεν πίστευα,ποτέ, οτι αρέσει σε τόσο κόσμο, τούτο το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια τούρτα με αναμνήσεις παιδικές. Από εκείνες που μας έφτιαχνε η μαμά μας τα ζεστά καλοκαίρια. Με γεύση που ακόμη και σήμερα,που τα πιτσιρίκια κατακλύζονται[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑκόμη μια συνταγή που έχω υποσχεθεί . Την εχει ζήτησει το laxanaki , γι'αυτό την βαζω...θεωρω οτι δεν ειναι τίποτα πρωτότυπο...έγινε με ό,τι έτυχε να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜάλλον το πέτυχα ... παγωτό , είναι η πρώτη μου ζαχαροπλαστική δημιουργία στα τυφλά! Παρασκευάστηκε υπό τους ήχους της προσωπικής μουρμούρας μου, με δύσοσμους[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜμμ...όπως ίσως θα καταλάβατε νηστεύω...η μόνη στην οικογένεια...αυτό σημαίνει διπλά φαγητά κάποιες φορές,μα μήπως είναι καινούριο....και χωρίς νηστεία το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑυτή την εποχή,η γαλατόπιτα είναι στα τοπ κάθε κουζίνας που σέβεται τις ρίζες της και επιπλέον βρίσκεται στη καρδιά κάθε μάγειρα ή μαγείρισσας με απόθεμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑν είστε 50+ σίγουρα τα έχετε αγαπήσει τα μπισκότα Martinika, από γνωστή εταιρεία μπισκότων, τα οποία ήταν κατά το μισό καλυμμένα με σοκολάτα. Απόλυτα εθιστική[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαθώς γράφω την ανάρτηση έχω στο νου μου κανά 2 πρόσωπα που θα αρχίσουν να βογγούν και να ωρύονται, μα συνεχίζω ακάθεκτη! Είναι το σουφλέ του αρχάριου,γι'αυτό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑυτή δεν είναι η συνταγή της μαμάς μου, όμως μ'αρέσει περισσότερο γιατί είναι πολύ σοκολατένια κι αυτή θα φτιάχνω στο εξής! (απολογούμαι και πάλι για την κακή[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΘέλετε κατι εντελώς αμαρτωλό? Θανατηφόρο? Να το... αυθεντικη νεοϋορκέζικη συνταγή για μπράουνι,το αγαπημενο γλυκο του γιου μου,δια στόματος Γ.Γκελντή ,σε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr