Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 152 συνταγές
Από όλα τα σιροπιαστά γλυκά ταψιού από μικρή προτιμούσα το Κανταΐφι. Αυτό ήταν και ακόμα είναι το αγαπημένο μου! Στην Αταλάντη, παλιότερα, τις Κυριακές το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλημέρα και καλό μήνα! με αυτή την συνταγή συμμετέχω στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό της Νίκης στο μπλόγκ της sketiglyka Υλικά για την μαρέγκα 5 ασπράδια[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑφράτο, μυρωδάτο ,φίνο κέικ για όλες τις ώρες Του Αγίου Νικήτα σήμερα. Γιορτινή μέρα για πολλές περιοχές της Κρήτης αφού πολλά χωριά έχουν εκκλησιές και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα διαφορετικό γεμιστό κέικ που είχα δεi σε μιa πρωινή εκπομπή πρiν 4 χρόνια περίπου. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 70 γρ βούτυρο 250 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝομίζω πως πάντα, τέτοια εποχή περίπου, εμφανίζομαι στο μπλογκ...προφανώς μαζί με τα σχολεία,τις πρώτες βροχές,τις πρώτες δροσιές, θέλω να νοιώσω πάλι οτι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά για τη κρέμα : 3/4 κούπας αλεύρι ρυζιού ή κορν φλάουρ 1/4 κούπα κορν φλάουρ 7 κούπες φυτικό γάλα (σόγιας λειτουργεί καλά ή ρυζιού ή βρώμης) 1 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠριν λίγες μέρες έκανα ένα κέικ ολικής με μέλι, σαν μια πιο υγιεινή λύση μετά από τις γιορτές. Υποσχέθηκα στους φίλους στο facebook να το βάλω μέσα στη βδομάδα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜ αλεμπί (Muhallebi , muhallabia) "Μεταξένιο " επιδόρπιο , το οποίο φτιάχνετε με κόρφλάουρ ή αλεσμένο ρύζι και γάλα , αρωματίζεται με ανθόνερο ή ροδόνερο. Οι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑυτές τις μαρέγκες δεν τις έφτιαξα για να σας τις προτείνω ως γλυκό για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, ούτως ή άλλως η γιορτή αυτή δε μου λέει τίποτα, αλλά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) Για το παντεσπάνι 180 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι 150 ml γάλα 150 ml ελαιόλαδο 10 γρ. μπέικιν πάουντερ Για το σιρόπι 400 ml νερό Μισό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη συνταγή αυτή την έχω καιρό και την αγαπώ πολύ γιατί είναι πεντανόστιμη, σχετικά ελαφριά και βέβαια εύκολη! Η καταγωγή της είναι από το Λίβανο και η[...]
Πηγή: foodjunkie.euΕίσαι στην πόλη: Η βασική σου επιθυμία μπαίνοντας είναι να σωριαστείς στον καναπέ, βγάζοντας ταυτοχρόνως τα παπούτσια σου (σπρώχοντας το ένα με το άλλο,[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν είμαι του κυριακάτικου brunch. Είμαι του κυριακάτικου μεσημεριανού γεύματος. Άλλωστε γιατί παρακαλώ να συγχωνεύσω δυο γεύματα ενώ μπορώ να φάω πρωϊνό,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια το παντεσπάνι 2 φλ. αλεύρι φαρίνα 2 φλ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 6 κ.σ. κακάο 4 κ.γ. baking powder 2 φλ. νερό Για το σιρόπι 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια νόστιμη πίτα λαδιού με πολλά μυρωδικά . Πρόκειται για ένα λαϊκό έθιμο , σχετικά πρόσφατο , που έχει γίνει πλέον πανελλήνιο και ξεκίνησε από μια[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΩραίο για παιδικό πάρτυ!! Τι χρειαζόμαστε: 7 ποτήρια γάλα 14 κοφτές κουταλιές κορν φλάουαρ 8 κουταλιές ζάχαρη 4 κουταλιές ανθόνερο ινδοκάρυδο πράσινο χρώμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 1/2 φλ. αλεύρι χωριάτικο 3 1/2 φλ. αλεύρι φαρινάπ 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι 2 μέτριες πατάτες βρασμένες νερό χλιαρό Για το σιρόπι 6 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ. φιστίκια Αιγίνης χωρίς κέλυφος και έξτρα για σερβίρισμα 250 γρ. ζάχαρη καστανή 2 κ.γ. κορνφλάουρ 600 ml γάλα 3,5 % λιπαρά 600 ml γάλα εβαπορέ 4-5 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΑΕ ΑΥΤΟ Χαλβάς κατσαρόλας με σταφίδες ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 73kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 15γρ. ΠΡΩΤΕΐΝΕΣ: 1.33γρ. ΛΙΠΟΣ: 1γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 0 γρ. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤι είναι ο νισεστές; Από το On Line Λεξικό του Κόμβου διαβάζουμε ότι είναι « αμυλάλευρο που το χρησιμοποιούν στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο γλυκάκι αυτό αποτελεί το πλέον παραδοσιακό γλυκό της Σκοπέλου. Είναι στάνταρ κέρασμα στις γιορτές, αλλά, κυρίως στους γάμους και στα βαφτίσια. Δεν υπάρχει[...]
Πηγή: greekmasa.gr