Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 212 συνταγές
Ένα κέικ φρούτων γευστικό!!! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Γλυκά με φρούτα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές Σερβίρει 8-10[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΝα το και το δεύτερο κόλπο μου: Μετά τα μπισκότα παλμιέ , που έμοιαζαν γλυκά αλλά μόνο γλυκά δεν ήταν, ο μπουφές του πάρτι είχε και τσιζκέικ αλμυρό, επίσης[...]
Πηγή: bostanistas.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr"Τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό στο μύλο κι όλα γίνονται βαριά στου καιρού τη ζυγαριά" έλεγαν οι στίχοι από το υπέροχο τραγούδι του Ν.Γκάτσου με τον τίτλο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ψύχα του πορτοκαλιού, σε συνδυασμό με μήλα και αχλάδι, μας δίνει μια πολύ θρεπτική, αρωματική και νόστιμη μαρμελάδα, που αρέσει πολύ στα παιδιά. Εύκολη και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά μπισκότα σοκολάτας τριμμένα: 180 γρ. φουντούκια ή καρύδια (ψίχα): 60 γρ., τριμμένα κρόκος αυγού:1 ζάχαρη άχνη: 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο: 5[...]
Πηγή: icookgreek.comΣύκα καλοκαιρινά, από το χωριό που στάζουν μέλι μου έστειλαν τις προάλλες αλλά πόσα να φάω; Φοβήθηκα μη μου χαλάσουν αλλά ήθελα και κάτι διαφορετικό για το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο μπουκάλι της μαυροδάφνης κάθε φορά που το βλέπω με βάζει σε πειρασμό. Δεν πολύ-πίνω είναι η αλήθεια αλλά τα γλυκά κρασιά είναι μια ωραία αδυναμία και τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια, 1 ½ φλ. κρέμα γάλακτος, 2 κουταλιές μπράντι ή λικέρ πορτοκάλι ή λικέρ καφέ (προαιρετικά), Για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ εβδομάδα του παγωτού έφτασε στο τέλος της!! Σήμερα έχω την τιμή να σας παρουσιάσω ένα πολύ ιδιαίτερο παγωτό. Αβοκάντο με αρώματα εσπεριδοειδών και σοκολάτα![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά φύλλο καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) φρέσκο βούτυρο 250 γρ. λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου φιστίκια Αιγίνης 300 γρ. ελαφρά καβουρντισμένα και χοντροκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια συνταγή που πήρα απο τη θεία μου (και όλες τις θείες της οικογένειας). Τη φτιάχουμε στην οικογένεια εδώ και δεκαετίες και πάντα τρώγεται αμέσως. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για την επικάλυψη 5 μικρά αχλάδια 3 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη βανίλια 2 κουταλιές χυμό λεμονιού λίγες φέτες σύκο ή άλλο κόκκινο φρούτο φύλλα ή τρίμμα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚΟΤΟΝΙΆΤΑ : ΤΟ ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ Λατρεύω το κυδωνόπαστο , μου θυμίζει λίγο και την παιδική μου ηλικία, όταν πηγαίναμε μαζί με τον παππού μου και το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο λέω γρήγορο παγωτό ροδάκινο, γιατί γίνεται σχεδόν αμέσως!! Παγωμένα κομμάτια ροδάκινου, γάλα εβαπορέ, μελάκι, στο μπλέντερ και....να το το παγωτάκι στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grH Σεφ Ντίνα Νικολάου σερβίρει δροσερό, ελαφρύ γλυκό με γιαούρτι και ανανά! Απόλαυση με λίγες θερμίδες... "Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον ανανά με διάφορα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌσο καλοκαιριάζει, σε όλους αρέσουν περισσότερο τα γλυκά ψυγείου που είναι δροσερά, έχουν όμορφα χρώματα και αρκετά φρέσκα φρούτα. Είναι πράγματι χάρμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Για το παγωτό ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με το wasabi. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Ομογενοποιούμε πολύ καλά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤέλειο σνακ, υγιεινό, νόστιμο και κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Θα μας χορτάσει όταν πεινάσουμε κατά τις 11 το πρωί στο γραφείο αλλά θα γεμίσει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜελίμηλον!!! Σας λέει κάτι η λέξη;;; Αν όχι να ...βοηθήσω... μελίμηλον λεγόταν η μαρμελάδα που έφτιαχναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, σιγοβράζοντας κυδώνια με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕπίσημη ονομασία: Charlotte aux poires et au chocolat. Γλυκό με μους αχλάδι και μους σοκολάτα. Κλασσική συνταγή με αξεπέραστη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: cookpad.com/gr