Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά (για 4 μερίδες) Για την παντσέτα 800 γρ. παντσέτα χοιρινή (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας την καθαρίσει) 1 κοφτό κουταλάκι φρέσκο θυμάρι 1 κοφτό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 5-6 άτομα 1.250 γρ. περίπου βοδινό φιλέτο (μπον φιλέ), 3-4 γεμάτα φλ. περίπου (ανάλογα με το μέγεθος του «caquelon» του κατσαρολιού της συσκευής για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤι;;; Είπε η Μπετούλα όταν άκουσε τον τίτλο της ανάρτησης...τίποτα καλύτερο δεν έχεις,με ρώτησε απαξιώνοντας... ( έχω,-κι εγώ δεν ξέρω πόσες-συνταγές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ δημιουργικός διαγωνισμός από τα TGI Friday’s σε συνεργασία με το Greek Food Blogs για να δημιουργήσουμε το δικό μας πιάτο για το μενού των TGI Friday’s ήταν[...]
Πηγή: funkycook.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr...σ' ένα μαγιάτικο στεφάνι Καλησπέρα σας από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη. Μια μέρα σήμερα καλοκαιρινή, πανέμορφη που μου θυμίζει συνέχεια ότι έφτασε ο Μάιος.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 5 άτομα) 5 αυγά βραστά mollet, ξεφλουδισμένα (από την ώρα που αρχίζει να βράζει το νερό μετράμε 4 λεπτά και τότε το μεν ασπράδι έχει πήξει, ο δε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά Για τη ζύμη 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο επιπλέον για το άνοιγμα 120γρ. βούτυρο κρύο κομμένο σε μικρούς κύβους 100γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1[...]
Πηγή: megatv.com/cook...σ' ένα μαγιάτικο στεφάνι Καλησπέρα σας από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη. Μια μέρα σήμερα καλοκαιρινή, πανέμορφη που μου θυμίζει συνέχεια ότι έφτασε ο Μάιος.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grKάποιες Δευτέρες θες η εβδομάδα ν’ αρχίζει την Τρίτη και να τελειώνει την Πέμπτη. Να αναβαθμιστεί σε Π-Σ/Κ-Δ (Παρασκευοσουκουδεύτερο – μα τί ωραία λέξη… σκέτη[...]
Πηγή: pandespani.comΤα διάφορα είδη τσαγιού προέρχονται από τα φύλλα του φυτού Camellia sinensis (Καμέλια η σινική) και το διαφορετικό χρώμα τους, καθώς και οι διαφορετικές[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.gr