Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Το ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο πιο διάσημο πιάτο του Nobu. Η γλύκα του miso αναδεικνύει ιδανικά τη «στρογγυλή» σάρκα του ψαριού. Yλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami8 σούπερ τροφές για υγεία και ευεξία Tο ξέρατε ότι μια κουταλιά μύρτιλα την ημέρα ενισχύει το ανοσοποιητικό και μια μπανάνα σας κάνει πιο αισιόδοξους;[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά φύλλο καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) βούτυρο 6 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο φρέσκα κρεμμυδάκια 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΕίμαι από εκείνους τους ανθρώπους που στις γιορτές φοράνε σκούφους του Άι Βασίλη και στέκες με κόκκινα κερατάκια ελαφιών και υποστηρίζουν πως είναι της μόδας.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΒαριέμαι πολύ εύκολα τις ίδιες γεύσεις και με κουράζει αφάνταστα να τρώω τα ίδια φαγητά συνεχώς. Πάντα λοιπόν προσπαθώ να έχω μια ποικιλία στη διατροφή μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ανάρτηση αυτή μου βγήκε λίγο πιο μεγάλη από ότι υπολόγιζα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Τα σπαράγγια κι εγώ δεν είχαμε καμμιά σχέση, όπως επίσης και ο γιος μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΙούλιος 2010 : Αφού χορτάσαμε ποδαρόδρομο φωτογραφικές λήψεις και σνίτσελ στη Βιέννη , αποφασίσαμε «στο φτερό» να πάμε εκδρομή στη Μπρατισλάβα . Η[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΗ ζυμη για σου είναι μια ζυμη χρυσάφι για τη γαλλική μαγειρική αφου είναι βαση για διαφορα γλυκα όπως τα προφιτερολ , τα εκλαιρ , τις καλογριες , το[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό το Caviar House στο Παρίσι, ο φίλος μου ο Δ. μού έφερε ένα καταπληκτικό μαύρο κουτάκι, ίδια στολή παραλλαγής βραδινής κρέμας προσώπου! «Η prairie με το[...]
Πηγή: pandespani.comΕνα γλυκό - δημιουργία της συζύγου. Βοήθησα βέβαια τα μάλα, δεν την άφησα ολομόναχη τη γυναίκα να παιδεύεται... Πλένουμε καλά 2 πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους,τα[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες καρναβαλιζόμαστε στο νησί. Πολλή κούραση τις τελευταίες 2 μέρες αλλά και μεγάλη ικανοποίηση και χαρά από το αποτέλεσμα των κόπων μας.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚορμός μπακαλιάρου αλα κρεμ 20 φέτες από 565 kj ή 135 θερμίδες Υλικά 1 κιλό φιλέτα μπακαλιάρου αλάτι πιπέρι 1 ασπράδι αυγού 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 25[...]
Πηγή: greekouzina.grΣήμερα τελειώνουν οι αναρτήσεις για το διαγωνισμό food blog awards που διοργάνωσε το Βήμα gourmet. Ένα ταξίδι λοιπόν τελειώνει σήμερα... όμορφο, αγχωτικό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΦέτος αποφάσισα να φτιάξω μια παραμυθένια βασιλόπιτα! Μια Βασιλόπιτα Τούρτα! Αναζητώντας γλυκά από τις αγαπημένες μου παιδικές ιστορίες, ξεκίνησα να ξεφυλλίζω[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕκλεκτό έδεσμα με σαγηνευτικό άρωμα και εκρηκτική γεύση για μοναδικές στιγμές απόλαυσης! Κάθε μπουκιά με παρμεζάνα ή ανθότυρο (ή ένα τυρί με κρεμώδης υφή) ή[...]
Πηγή: magiacook.grΣας έρχονται καλεσμένοι στο σπίτι και δεν ξέρετε τι να τους ετοιμάσετε; Αναρωτιέστε τι να συνδυάσετε ώστε το τραπέζι σας να είναι πλήρες και ευπαρουσίαστο;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΛουκουμάδες φούρνου αλμυροί Φούρνος Ηλεκτρικός: 200-220 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 70 λεπτά Χρόνος[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr