Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Έφτιαξα τα πρώτα μελομακάρονα των γιορτών – με συνταγή της Κλαίρης φυσικά ! Περάστε να κεραστείτε… Βγήκαν 72 μελομακάρονα: 1200 γρ περίπου αλεύρι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Είναι η γνωστή γαλατόπιτα, αλλά όχι γλυκιά όπως οι περισσότεροι την γνωρίζουν. Γαλατόπιτα φαγητό! Η πίτα αυτή δεν έχει φύλλο και θα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαναγίας έρχεται και όλο και κάποιο γλυκάκι θα φτιάξουμε για τους εορτάζοντες. Σας γράφω τη συνταγή για αμυγδαλόπιτα σιροπιαστή που έκανα και κάποιες τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚαι μιας και μπήκαμε πια στην Τυρινή εβδομάδα, τι άλλο?? Μεζεδάκια με τυράκι!! Τυράκι αγαπημένο. Τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία (πρωτεΐνες, ασβέστιο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grEσταλησαν από Βασίλη Λορετζάτο . mama365.gr Γλύστρα Φοίβη | 20 Φεβ 2015 Αν δεν επιλέξετε να πάτε κάπου έξω για φαγητό την Καθαρά Δευτέρα, αυτό σημαίνει ένα[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ανακουφίζει στην ετοιμασία του, αφού, κατά παράδοση, έχει πάνω μπόλικα εδέσματα σχεδόν αμαγείρευτα: φρέσκα κρεμμύδια, ταραμάς,[...]
Πηγή: bostanistas.grΛένε πως οι αρχιτέκτονες καλύπτουν τα λάθη τους με κισσό και οι σεφ με μαγιονέζα. Δυστυχώς, δεν μπορούν να διορθωθούν όλες οι μαγειρικές ατυχίες με τη βοήθεια[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες150 γρ από κάποιο καλό αλεύρι (βλέπε Robin Hood) 90 γρ αλεύρι σκληρό 60 γρ σιμιγδάλι 5 γρ νωπή μαγιά μπύρας (το 1/3 της συσκευασίας) 160 ml χλιαρό νερό 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr